Κάθε φορά που τους βλέπουν μαζί όλοι περιμένουν την επανασύνδεσή τους.
Όπως έχει πει ο Μπραντ Πιτ κάθε φορά που τον βλέπουν με την Άνιστον όλοι αρχίζουν να μιλάνε για την επανασύνδεση του ζευγαριού, ενώ το ίδιο είπε και η Άνιστον στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις.
Το πάλαι ποτέ απόλυτο ζευγάρι του Χόλιγουντ που πήρε διαζύγιο το 2005 μετά από πέντε χρόνια γάμου, πόζαρε ξανά μαζί και έκανε την καρδιά μας να λιώσει.
Στην απονομή των SAG Awards 2020, τα βραβεία του Σωματείου ηθοποιών συναντήθηκαν για άλλη μια φορά η Τζένιφερ Άνιστον και ο Μπραντ Πιτ, αφού και οι δυο φέτος πρωταγωνιστούν σε δυο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς.
Από την τελετή έφυγαν και οι δυο με ένα αγαλματίδιο στα χέρια, αλλά το ενδιαφέρον όλων είχε επικεντρωθεί στην επανένωσή τους στη σκηνή των βραβείων.
Στα χτεσινοβραδινά SAG Awards, ο φακός εντόπισε την τρυφερή αγκαλιά του Μπραντ Πιτ με την Τζένιφερ Άνιστον και οι δυο τους δεν κέρδισαν μόνο από ένα βραβείο SAG αλλά και τις καρδιές μας, ενώ το Twiiter πλημμύρισε με στιγμιότυπα από το τρυφερό τετ-α-τετ των δύο σταρ.
Αν και οι δύο έχουν μιλήσει για τη φιλία τους τα τελευταία χρόνια, δεν τους έχουμε ξαναδεί έτσι μπροστά στους φωτογράφους από τότε που ήταν παντρεμένοι.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας