Συγκεκριμένα η Λίτσα Πατέρα δήλωσε ότι το 2020 είναι έτος γυναίκας, είναι μια χρονιά σαφώς φεμινιστική και έτσι δεν αποκλείει να επικρατήσει τελικά μια γυναίκα για την Προεδρία της Δημοκρατίας.
Πρόσθεσε ότι η έκλειψη της Σελήνης που γίνεται σήμερα στον Καρκίνο και η αντίστοιχη πάλι στον Καρκίνο που θα γίνει τον Δεκέμβριο του 2020 δίνουν αυτή τη διάσταση θηλυκής κυριαρχίας στο έτος που μόλις αρχίσαμε να διανύουμε.
Η γνωστή αστρολόγος συνηθίζει να συνδέει τις αστρολογικές προβλέψεις με μεγάλα γεγονότα, πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις, ακόμα και με φυσικά φαινόμενα.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.