Δεν φοβήθηκαν τους ισχυρούς ανέμους που έφερε ο «Ηφαιστίων» ανήμερα των Θεοφανίων και πολλοί Κρητικοί έπεσαν στα παγωμένα νερά του λιμανιού για να πιάσουν τον Σταυρό.
Οπως φαίνεται από το βίντεο που δημοσίευσε στο Facebook η σελίδα «Οψεις Ηρακλείου» η ρίψη του σταυρού γίνεται εν μέσω θυελλωδών ανέμων.
Ωστόσο, περίπου 15 άτομα, μεταξύ των οποίων διακρίνεται και μια γυναίκα, αψήφισαν τις χαμηλές θερμοκρασίες και βούτηξαν τιμώντας την ημέρα.
Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε η επίσημη δοξολογία στην εκκλησία του Αγίου Μηνά, από τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, κ.κ. Ειρηναίο. Δείτε στο παρακάτω βίντεο την ρίψη του Σταυρού στο λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας