Δύο πολύ σκληρά μαρκαρίσματα στον Γάλλο μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού που ήταν για απευθείας κόκκινη κάρτα τιμωρήθηκαν με κίτρινη από τον Φινλανδό διαιτητή.
«Ομορφιές» στο ντέρμπι των αιωνίων στο Γ. Καραϊσκάκης, με τον διαιτητή Ματίας Γκεστράνιους να μετατρέπει σε… πταίσματα δύο εγκληματικά μαρκαρίσματα που έγιναν πάνω στον Ματιέ Βαλμπουενά.
Στο 18’ ο Χατζηγιοβάνης σήκωσε στον αέρα τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, με τον Γάλλο χαφ να σφαδάζει από τον πόνο. Ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα, που έγινε μπροστά στον βοηθό του Ματίας Γκεστράνιους. Όμως, Φινλανδός αντί να δώσει απευθείας κόκκινη στον παίκτη του Παναθηναϊκού, τον τιμώρησε μόνο με κίτρινη κάρτα, προκαλώντας την οργή του «ερυθρόλευκου» πάγκου.
Στο 40’ ο Σκανδιναβός ρέφερι έκλεισε και πάλι τα μάτια και χάρισε κόκκινη κάρτα στον Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι πήγαν να βγουν ταχύτατα στην κόντρα, ο Ινσούα έκανε ένα πολύ δυνατό φάουλ πάνω στον Ματιέ Βαλμπουενά, αλλά και πάλι ο Γκεστράνιους έκανε τα δικά του. Δεν έδωσε κόκκινη, τιμωρώντας τον Αργεντινό μπακ του Τριφυλλιού μόνο με κίτρινη κάρτα.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Εργκίν Αταμάν αποχώρησε από την συνέντευξη Τύπου του Βαλένθια - Παναθηναϊκός μετά από ερώτηση δημοσιογράφου – Δείτε το βίντεο με την αντίδραση του Τούρκου τεχνικού.
Η Χάποελ Τελ Αβίβ αποκλείστηκε από το Final-4, ωστόσο ο πρόεδρός της Οφέρ Γιανάι είχε ακόμη πράγματα να πει μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Βαλένθια στο Game 5.
Ο Πέδρο Μαρτίνεθ ανακηρύχθηκε προπονητής της χρονιάς, η Βαλένθια είναι η έπληξη της χρονιάς και ο Ισπανός τεχνικός αναρωτήθηκε... τι άλλο στόχο μπορεί να έχει η ομάδα του μετά την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού.