Μπορεί ο τηλεοπτικός ο «Δούκας Σεβαστός» να είναι ο φόβος και ο τρόμος όλων όμως στην πραγματική ζωή, ο ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης έγινε στόχος ληστών.
Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Λεωνίδα Κακούρη καθώς έπεσε θύμα κλοπής στο θέατρο.
Ο ηθοποιός που στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» υποδύεται τον «Δούκα Σεβαστό» σύμφωνα με ρεπορτάζ της Αφροδίτης Γραμμέλη άφησε για ένα λεπτό από το τα μάτια του τη τσάντα του και εκείνη έκανε φτερά!
Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός βρισκόταν στο θέατρο Άλμα όπου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο Κάτω Παρθενώνας» και άφησε για λίγο την τσάντα του προκειμένου να δώσει μια συνέντευξη.
Γυρίζοντας η τσάντα του είχε κλαπεί.
Ο ίδιος είπε πως μέσα στην τσάντα του που του έκλεψαν είχε το πορτοφόλι του αλλά, είδη πρώτης ανάγκης όπως οι φακοί επαφής του, το σενάριο αλλά και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μπει στο αυτοκίνητο!» Ευτυχώς το έχω ασφαλίσει σε περίπτωση που γίνει κάτι κακό», είπε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κακούρης.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας