Σε μία ακόμα έκπληξη προχώρησε ο Κεστούτις Κεμζούρα ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο Λιθουανός τεχνικός αποφάσισε την τελευταία στιγμή να αφήσει με ένα γκαρντ λιγότερο την περιφέρειά του, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στον Γουίλι Ριντ!
Ο Κεμζούρα άφησε εκτός τον Κέβιν Πάντερ για το ματς του ΟΑΚΑ, κρατώντας έτσι στην 12άδα τον Αμερικανό σέντερ, ο οποίος την Πέμπτη έβγαλε μέρος της προπόνησης του Ολυμπιακού, έχει πάρει το… πράσινο φως από το ιατρικό τιμ της ομάδας του, όμως δεν είναι και στο 100% της φυσικής του κατάστασης.
Εκτός έμεινε λοιπόν στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς ο Κέβιν Πάντερ, ο οποίος θα δει με… φόρμα το ματς με τον Παναθηναϊκό, στην άκρη του πάγκου των Ερυθρόλευκων.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε εξαιρετική επιθετική πολυφωνία απέναντι σε μια Μπαρτσελόνα που δεν είχε λύσεις κι έτσι επικράτησε εύκολα στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Euroleague με 80-61.
Τζα Μοράντ και Ζακ Λαβίν είναι μερικά από τα ονόματα που «ακούγονται» για τους Μπακς προκειμένου να πείσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παραμείνει στο Μιλγουόκι.
Έγινε γνωστή η ημερομηνία άφιξης του Σαντίνο Αντίνο στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, με τον 20χρονο αριστερό εξτρέμ να αναμένεται το μεσημέρι της Κυριακής (18/01).