Πρόσφατα, η πανέμορφη ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία, δείχνοντας πόσο έχει φουσκώσει η κοιλιά της.
«Απομένουν 9 εβδομάδες μέχρι να γεννήσω και είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι μέχρι τώρα όλα πηγαίνουν καλά με το μωρό μου και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα! Έχω πάρει το ίδιο περίπου βάρος που είχα πάρει και στις άλλες εγκυμοσύνες. Δε γυμνάζομαι όπως στις άλλες εγκυμοσύνες μου και προσέχω πολύ ώστε να μην κάνω οτιδήποτε θα μπορούσε να οδηγήσει σε αποβολή. Από την άλλη, έχει μεγαλώσει το στήθος μου και η κοιλιά μου και το διασκεδάζω για όσο θα διαρκέσει», έγραψε μεταξύ άλλων.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».