Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Δεν θα κάνει πίσω ούτε βήμα…

Ολυμπιακός : Δεν θα κάνει πίσω ούτε βήμα…

Ο Ολυμπιακός δέχεται πόλεμο χωρίς προηγούμενο και δίνει μεγάλη μάχη κόντρα σε όλους. Είναι δεδομένο πως θα συνεχίσει τον αγώνα του

Είναι ν’ απορεί κάποιος για τον τρόπο με τον οποίο σφύριξε στο Καραϊσκάκη ο Μαρτίνεθ και δεν χωρά αμφιβολία πως η απόφαση του να μην δώσει το πεντακάθαρο πέναλτι στην ανατροπή του Ποντένσε, προκάλεσε αλλοίωση αποτελέσματος στο ματς.

Η συγκεκριμένη απόφαση είναι σίγουρα το αποκορύφωμα μιας αδιανόητης διαιτησίας αλλά σίγουρα δεν ήταν η μοναδική εναντίον του Ολυμπιακού.

Υπάρχουν πολλές ακόμα φάσεις στις οποίες ο Ισπανός «έδειχνε» με τις αποφάσεις του πως ήταν αποφασισμένος να σφυρίξει με τον συγκεκριμένο τρόπο.

Από τα μαρκαρίσματα παικτών του ΠΑΟΚ που δεν βγήκαν κίτρινες, από τον τρόπο με τον οποίο σταματούσε το πλεονέκτημα για τους ερυθρόλευκους σφυρίζοντας φάουλ στην μεσαία γραμμή, την στιγμή που ο Ολυμπιακός έβγαινε σε κόντρες με την άμυνα του ΠΑΟΚ ανοργάνωτη.

Ο Ισπανός δεν έδινε τα φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού (ειδικά στο πρώτο ημίχρονο) σε ανατροπές κοντά στην περιοχή του ΠΑΟΚ.

Και τι να πει κάποιος για το ότι αυτός και ο βοηθός του άφησαν τον Μπίσεσβαρ να ρίξει κάτω τον Τσιμίκα χωρίς να σφυρίξουν φάουλ για να βγάλει κόντρα ο Ολλανδός μέσος.

Μπροστά στον πρώτο βοηθό έγινε η φάση αλλά το σημαιάκι έμεινε… κάτω.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο Ολυμπιακός δέχεται πόλεμο χωρίς προηγούμενο και δίνει μεγάλη μάχη κόντρα σε όλους. Οι αντίπαλοι του θεωρούν πως θα πετύχουν τον στόχο τους.

Είναι προφανές ότι δεν έχουν καταλάβει ότι αυτή η ομάδα γεννήθηκε για να δίνει μάχες κάθε μέρα κι αυτό είναι αναμφισβήτητο.

Είναι επίσης ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να κάνει πίσω ούτε βήμα και θα συνεχίσει την πορεία του. Κόντρα στο σύστημα της… εξυγίανσης που έχει φτάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο στο ναδίρ.

Ο Ολυμπιακός θα παραμείνει σταθερός στην θέση του κι αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Μια θέση που έχει να κάνει με επενδύσεις στο ποδόσφαιρο για να βρίσκεται η ομάδα του λιμανιού στην ευρωπαϊκή ελίτ.

Για να παίζουν οι ερυθρόλευκοι στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Γιατί αυτός είναι ο χώρος που ανήκει ο Ολυμπιακός, η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Για να μην υπάρχουν λοιπόν παρερμηνείες, ένα είναι το σίγουρο. Οι πειραιώτες θα συνεχίσουν τον αγώνα τους απέναντι στο σύστημα των… εξυγιαντών.

Ας το καταλάβουν καλά όλοι πως ο Ολυμπιακός δεν θα κάνει πίσω ούτε βήμα. Κι αν ορισμένοι θεωρούν ότι μπορούν να προκαλέσουν πρόβλημα στην ομάδα του λιμανιού, καλό θα είναι να ξέρουν πως δεν πρόκειται να τους περάσει.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει ενωμένος και στέλνει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ότι δεν θα υποχωρήσει στον αγώνα του. Θα το πάει μέχρι τέλους λοιπόν και θα δικαιωθεί.

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024