Demy : Η ριζική αλλαγή στο look της που μας άφησε άφωνους
Ξεχάστε την Demy που ξέρατε...
Μια εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της έκανε η Demy.
Η Demy αποφάσισε να κάνει μια τολμηρή αλλαγή και να αποχωριστεί τα μακριά καστανά μαλλιά της, που ήταν σήμα κατατεθέν της εμφάνισής της.
Η γνωστή τραγουδίστρια, εμφανίστηκε στις τηλεοπτικές κάμερες με ένα άκρως ανανεωμένο look.
Μιλώντας λοιπόν στου δημοσιογράφους με αφορμή τις εμφανίσεις της μαζί με την Καίτη Γαρμπή και τον Γιώργο Σαμπάνη, η Demy μας έδειξε το νέο της look της.
Η δημοφιλής τραγουδίστρια είπε αντίο στο καστανό και έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα και τα έκοψε κοντό καρέ.
Η Demy δεν είναι η πρώτη σταρ της ελληνικής showbiz που επιλέγει αυτό το χρώμα, το οποίο αποτελεί την τάση της σεζόν.
Κόκκινα έβαψε πριν από λίγο καιρό τα μαλλιά της και η Ελεονώρα Μελέτη.
Δείτε τι είπε η Demy για το νέο της look:
Μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, όπου βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου του σχήματος, η Demy αποκάλυψε πως η αλλαγή στο χρώμα είναι πολύ φρέσκια, και δεν την έχει δει ακόμη ούτε ο σύντροφός της αλλά ούτε και η μαμά της.
«Μέχρι μια ηλικία είχα καρέ με αφέλειες, όταν μου το έκοβαν έκλαιγα γιατί δεν ήθελα… Έτσι όταν μεγάλωσα τα άφηνα πολύ πολύ μακριά. Έτσι θέλει η μαμά μου να με βλέπει. Τώρα θα έχω γκρίνια. Δεν το έχει δει ακόμα…», ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στις κάμερες.
- Ο Κουέντιν Ταραντίνο τελικά «δεν αντέχει» τους μισούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ – Και πιο πολύ τον Όουεν Γουίλσον
- Πούτιν: Θερμή υποδοχή του Ρώσου προέδρου στην Ινδία – Στο επίκεντρο το πετρέλαιο, υπό την πίεση των ΗΠΑ
- Το Παγκόσμιο Κύπελλο… ξεκινάει: Το βράδυ της Παρασκευής η κλήρωση του Μουντιάλ 2026
- Κακοκαιρία Byron: Υπερχείλισε ποταμός – Κινδύνευσαν τουρίστες και κάτοικοι στη Φοινικούντα
- Αγρότες: Χιλιάδες τρακτέρ στους δρόμους, «η πιο μεγάλη κινητοποίηση από το 2016» – Στα σκοινιά η κυβέρνηση
- 18 χρόνια και 1.297 αγώνες: Ο ΛεΜπρόν για πρώτη φορά μονοψήφιος από το 2007!
- Η Pantone κάνει μια εκπληκτική επιλογή για το χρώμα (μη χρώμα) της χρονιάς 2026 -«Η ιστορία από την αρχή»
- Σφυροκοπάει η κακοκαιρία Byron – Πού καταγράφονται τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442