Ο Πεπ Γκουαρντιόλα σχολίασε τη μάχη της Premier League τονίζοντας πως αυτό που τον ενδιαφέρει είναι το κάθε ματς ξεχωριστά και όχι η κατάκτηση του πρωταθλήματος
Περιθώρια για άλλες απώλειες δεν υπάρχουν πλέον στην Μάντσεστερ Σίτι η οποία βρίσκεται 9 βαθμούς πίσω από τη Λίβερπουλ και αυτό το γνωρίζει καλά ο Πεπ Γκουαρντιόλα.
Ο Προπονητής των «Πολιτών» τόνισε σε δηλώσεις του πως δεν έχει στο μυαλό του την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά το κάθε παιχνίδι που ακολουθεί.
Αναλυτικά:
«Δεν σκέφτομαι πόσα παιχνίδια απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Σκέφτομαι ότι δεν έχουμε περιθώριο να σημειώσουμε άλλη ήττα!
Αυτή τη στιγμή δεν έχω στο μυαλό μου την κατάκτηση της Premier League.Το μόνο που με απασχολεί είναι το εκάστοτε ματς που ακολουθεί και η ενδεκάδα που πρέπει να χρησιμοποιήσω για να φτάσω στη νίκη».
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
«Παλικάρι» η Νιούκαστλ, έπαιζε πάνω από 50 λεπτά με δέκα παίκτες, αλλά κατέκτησε σπουδαία νίκη με γκολ του Όσουλα στο φινάλε, επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας για 7η φορά στην Ιστορία της και πρώτη μετά το 2020, όταν και κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιό της στη διοργάνωση, προκρίθηκε η Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Με ένα γκολ του Σάκα η Άρσεναλ πέρασε από την έδρα της Μπράιτον με 1-0 και άφησε επτά βαθμούς πίσω τη Μάντσεστερ Σίτι. Εμφατικό διπλό με φόντο την τετράδα για την Τσέλσι, νίκη-ανάσα για τη Γουέστ Χαμ.