Η Κορίνα Τσοπέη, η πρώτη ελληνίδα καλλονή που στέφθηκε «Μις Υφήλιος» το 1964, σε μια  σπάνια φωτογραφία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για μια φωτογραφία από τον πρώτο της γάμο με τον πλαστικό χειρουργό Στίβεν Ζαξ, την οποία δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο συλλέκτης Αρης Λουπάσης.

Ζωή σαν  παραμύθι

Η ζωή της Κορίνας Τσοπέη μοιάζει με ταινία. Πέρσι μάλιστα, είχε μιλήσει για τα προσωπικά της και είχε αποκαλύψει άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Η Κορίνα Τσοπέη, αναδείχθηκε Mις Υφήλιος στο Μαϊάμι το 1964, κάνοντας τους πάντες να παραμιλάνε με την ομορφιά της, φέρνοντας τον τίτλο στην Ελλάδα για πρώτη φορά.

Η Κορίνα Τσοπέη έχει παντρευτεί δυο φορές. Ο πρώτος γάμος της ήταν με τον πλαστικό χειρουργό στο Μπέβερλι Χιλς, Στίβεν Ζαξ, από το 1968 έως το 1978.

Το ζευγάρι απέκτησε τρεις γιους: τον Ανδρέα, τον Στέφανο και τον Γιώργο. Ζούσαν στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια αλλά επισκέπτονταν συχνά την Ελλάδα.

Ο δεύτερος γάμος της Τσοπέη ήταν με τον θεατρικό και κινηματογραφικό ατζέντη του Χόλυγουντ Φρέντι Φιλντς – αδερφό του τραγουδιστή Σεπ Φιλντς- από το 1981 μέχρι τον θάνατό του από καρκίνο του πνεύμονα τον Δεκέμβριο του 2007.

Δείτε την ανάρτηση του Άρη Λουπάση για την Κορίνα Τσοπέη

«Σπάνια φωτογραφία της καλλονής Κορίνας Τσοπέη στον πρώτο της γάμο με τον πλαστικό χειρούργο Steven Zacks στο Μπέβερλι Χιλς το 1968.

Με την ασύλληπτη ομορφιά της καταφέρνει να κερδίσει τον τίτλο της ωραιότερης Ελληνίδας στις 20 Ιουνίου του 1964 στα «Αστέρια» της Γλυφάδας, σε μια λαμπερή βραδιά με την Τζένη Καρέζη στην στέψη και τον Νίκο Κούρκουλο στην παρουσίαση.

Παρά τις ενδιαφέρουσες προτάσεις να ασχοληθεί με την μόδα και τον κινηματογράφο απορρίπτοντας ακόμη και προτάσεις του Φίνου, επιθυμία της είναι να ταξιδέψει στην Αμερική.

Δύο μήνες αργότερα τον Αύγουστο του ’64 στο Μαϊάμι, είναι η πρώτη Ελληνίδα που ανακηρύσσεται ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο στον διαγωνισμό της «Μις Υφήλιος», με όλο τον πλανήτη να υποκλίνεται στην σπάνια και αριστοκρατική της ομορφιά.

Αποφασίζει να μείνει στην Αμερική και μετακομίζει στο Λος Άντζελες όπου με την βοήθεια του Σπύρου Σκούρα Προέδρου της 20th Century Fox, συμμετέχει σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Τον Δεκέμβριο του ’67 γνωρίζει και ερωτεύεται τον γιατρό Steven Zacks με τον οποίο από το 1968 και για τα επόμενα δέκα χρόνια όπου χωρίζουν, αποκτούν τρεις γιους.

Με τον έγγαμο βίο και το μεγάλωμα των παιδιών καθώς και με δική της επιθυμία, απομακρύνεται από τα φώτα της δημοσιότητας και ασχολείται ενεργά σε φιλανθρωπικούς συλλόγους για παιδιά με προβλήματα υγείας.

Σε εκδήλωση στην Νέα Υόρκη για την προβολή της ταινίας του Νίκου Μαστοράκη «The Greek Tycoon», γνωρίζει τον δεύτερο σύζυγό της και γνωστό ατζέντη του Χόλιγουντ Freddy Fields.

Ένας κεραυνοβόλος και μεγάλος έρωτας που καταλήγει το 1981 σε ένα παραμυθένιο γάμο στο Μαλιμπού και μια ζωή στην συνέχεια γεμάτη υπέροχες στιγμές μέχρι και τον «χαμό» του το 2007.

Το γεγονός αυτό την συγκλονίζει, αναθεωρεί πολλά πράγματα και προσπαθεί με περισσότερη δύναμη και υπομονή να συνεχίσει την ζωή της.

Σήμερα διαμένει μόνιμα στην Αμερική με τακτικές επισκέψεις στην πατρίδα της όπου απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα από το εξοχικό της στην Μύκονο.

Ένα σπάνιο και υπέροχο πλάσμα με ήθος, ευγένεια και πάντα ένα τεράστιο χαμόγελο, που παραμένει το ίδιο φινετσάτη και αριστοκρατική και με μια ζωή που θα μπορούσε να αποτελέσει το καλύτερο σενάριο χολιγουντιανής ταινίας».

View this post on Instagram

Σπάνια φωτογραφία της καλλονής Κορινας Τσοπεη στον πρώτο της γάμο με τον πλαστικό χειρουργο Steven Zacks στο Μπεβερλι Χιλς το 1968. Με την ασύλληπτη ομορφιά της καταφέρνει να κερδίσει τον τίτλο της ωραιότερης Ελληνίδας στις 20 Ιουνίου του 1964 στα "Αστέρια" της Γλυφάδας, σε μια λαμπερή βραδιά με την Τζένη Καρέζη στην στέψη και τον Νίκο Κούρκουλο στην παρουσίαση. Παρα τις ενδιαφερουσες προτάσεις να ασχοληθεί με την μόδα και τον κιν/φο απορριπτωντας ακόμη και προτάσεις του Φινου, επιθυμία της είναι να ταξιδέψει στην Αμερική. Δύο μήνες αργότερα τον Αύγουστο του '64 στο Μαϊάμι, είναι η πρώτη Ελληνίδα που ανακηρύσσεται ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο στον διαγωνισμό της "Μις Υφήλιος", με όλο τον πλανήτη να υποκλίνεται στην σπάνια και αριστοκρατικη της ομορφιά . Αποφασίζει να μείνει στην Αμερική και μετακομίζει στο Λος Άντζελες όπου με την βοήθεια του Σπύρου Σκούρα Προέδρου της 20th Century Fox, συμμετέχει σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Τον Δεκέμβριο του '67 γνωρίζει και ερωτεύεται τον γιατρό Steven Zacks με τον οποίο από το 1968 και για τα επόμενα δεκα χρονια όπου χωρίζουν, αποκτούν τρεις γιους. Με τον εγγαμο βίο και το μεγάλωμα των παιδιών καθώς και με δική της επιθυμία, απομακρύνεται από τα φώτα της δημοσιότητας και ασχολείται ενεργά σε φιλανθρωπικους συλλόγους για παιδιά με προβλήματα υγείας. Σε εκδήλωση στην Νέα Υόρκη για την προβολή της ταινίας του Νίκου Μαστοράκη "The Greek Tycoon", γνωρίζει τον δεύτερο σύζυγό της και γνωστό ατζέντη του Χόλιγουντ Freddy Fields. Ένας κεραυνοβολος και μεγάλος έρωτας που καταλήγει το 1981 σε ένα παραμυθένιο γαμο στο Μαλιμπου και μια ζωή στην συνέχεια γεματη υπέροχες στιγμές μέχρι και τον "χαμό" του το 2007. Το γεγονός αυτό την συγκλονίζει, αναθεωρεί πολλά πράγματα και προσπαθεί με περισσότερη δύναμη και υπομονή να συνεχίσει την ζωή της. Σήμερα διαμένει μόνιμα στην Αμερική με τακτικές επισκέψεις στην πατρίδα της όπου απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα από το εξοχικό της στην Μύκονο. Ένα σπάνιο και υπέροχο πλάσμα με ήθος, ευγένεια και πάντα ένα τεράστιο χαμόγελο, που παραμένει το ίδιο φινετσάτη και αριστοκρατικη και με μια ζωή που θα μπορούσε να αποτελέσει το καλύτερο σενάριο χολυγουντιανης ταινίας.#arisloupasis

A post shared by Aris Loupasis (@arisloupasis) on

Γράψτε το σχόλιό σας