Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλίκη Βουγιουκλάκη : Η σπάνια φωτογραφία από τα «Χτυποκάρδια στο Θρανίο»

Αλίκη Βουγιουκλάκη : Η σπάνια φωτογραφία από τα «Χτυποκάρδια στο Θρανίο»

Μια σπάνια φωτογραφία της μητέρας του, δημοσίευσε ο Γ. Παπαμιχαήλ, όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη γύριζε την ταινία «Χτυποκάρδια στο Θρανίο»

Μια σπάνια φωτογραφία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ ανέβασε στο Instagram ο γιος τους, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έχει ανοίξει έναν λογαριασμό στο Instagram που αναρτά συχνά αδημοσίευτο και σπάνιο φωτογραφικό υλικό, με πρωταγωνίστρια την διαχρονική σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η σπάνια φωτογραφία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Πρόκειται για μία σπάνια φωτογραφία που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Χτυποκάρδια στο Θρανίο».

Συγκεκριμένα, στη φωτογραφία βλέπουμε την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ μαζί με τον Αλέκο Σακελλάριο, κατά τη διάρκεια διαλείμματος στα γυρίσματα της ταινίας, στην Κωνσταντινούπολη.

«Σπάνια φωτογραφία στα διαλείμματα των γυρισμάτων της θρυλικής ταινίας «Χτυποκάρδια στο θρανίο» το 1963 στην Κωνσταντινούπολη. Η Αλίκη μου με τον σκηνοθέτη Αλέκο Σακελλάριο (αριστερά), τον Δημήτρη ως συμπρωταγωνιστή στην ελληνική βερσιόν της ταινίας και τον Τούρκο Σταρ της εποχής Ορχαν Γκιουνσιραι στην αντίστοιχη τούρκικη βερσιόν» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη:

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024