Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε με ανατροπή 2-1 τον Ντομινίκ Τιμ στον μεγάλο τελικό των ATP Finals και έγραψε μια ακόμα χρυσή σελίδα στο βιβλίο του ελληνικού αθλητισμού.
Μια σπουδαία επιτυχία που έκανε περήφανους όλους τους Ελληνες και φυσικά τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος χθες το μεσημέρι βρέθηκε στο Λονδίνο και παρακολούθησε από κοντά τη σπουδαία μάχη του Στέφανου με τον Ρότζερ Φέντερερ.
Το βράδυ της Κυριακής, λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του τίτλου από τον Τσιτσιπά, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανέβασε στα social media μια φωτογραφία του Ελληνα τενίστα να πανηγυρίζει και τη συνόδευσε με τη λήξη: «Πρωταθλητής».
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Ολυμπιακός πέτυχε σημαντική επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και ο κόσμος των Πειραιωτών βρέθηκε στο ΣΕΦ και αποθέωσε τον Μπαρτζώκα, τους παίκτες του, αλλά και τον Γ. Αγγελόπουλο που τους υποδέχθηκε.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.