Κύπρος : Περιέλουσε με οξύ την πρώην γυναίκα του – Παλεύει για την ζωή της
Με οξύ επιτέθηκε ο εν διαστάσει σύζυγος στην 40χρονη Ρουμάνα, στην Λεμεσό της Κύπρου, η οποία μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή.
Με οξύ επιτέθηκε ο εν διαστάσει σύζυγος στην 40χρονη Ρουμάνα, στην Λεμεσό της Κύπρου, η οποία μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 40χρονη βρισκόταν σε σπίτι φιλικών προσώπων όταν εκεί μετέβη ο 57χρονος εν διαστάσει σύζυγος της.
Αφού καβγάδισαν για αρκετή ώρα, αυτός της επιτέθηκε πετώντας πάνω της οξύ, προκαλώντας σοβαρότατα εγκαύματα που καλύπτουν το 70-80% της επιφάνειας του σώματος και του προσώπου της.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε διασωληνωμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ωστόσο εξαιτίας της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας της μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε εναντίον του 57χρονου ενώ αυτή την ώρα βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας. Σημειώνεται ότι ανακρινόμενος φαίνεται να παραδέχθηκε την πράξη του. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας