Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Joker : Διαψεύδει η τέως Γενική Γραμματέας ΥΠΠΟ Βλαζάκη ότι έχει σχέση με τις καταγγελίες

Joker : Διαψεύδει η τέως Γενική Γραμματέας ΥΠΠΟ Βλαζάκη ότι έχει σχέση με τις καταγγελίες

Η Μαρία Ανδρεαδάκη-Βλαζάκη με ανακοίνωση της διαψεύδει την οποιαδήποτε εμπλοκή της με τις καταγγελίες για την παρουσία ανηλίκων ανάμεσα στους θεατές της ταινίας Joker. 

Η Μαρία Ανδρεαδάκη-Βλαζάκη με ανακοίνωση της διαψεύδει την οποιαδήποτε εμπλοκή της με τις καταγγελίες για την παρουσία ανηλίκων ανάμεσα στους θεατές της ταινίας Joker.

H κυρία Βλαζάκη όπως αναφέρει παραιτήθηκε από τη θέση της Γενικής Γραμματέως του υπουργείου Πολιτισμού στις 8 Ιουλίου και από τότε δεν έχει καμία σχέση με τις πολιτικές που ασκεί.

Το όνομα της πρώην γενικής γραμματέως ενέπλεξε στην υπόθεση ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος σε τηλεοπτική εκπομπή σήμερα ανέφερε ότι εκείνη ήταν μια από τις δύο κυρίες που έκαναν την καταγγελία.

Η υπουργός Πολιτισμούς Λίνα Μενδώνη στην χθεσινή της τοποθέτηση ανέφερε και εκείνη την κυρία Βλαζάκη, καθώς εκείνη είχε υπογράψει το 2016 ως Γενική Γραμματέας Πολιτισμού τα δελτία εισόδου για κινηματογράφους των μελών της γνωμοδοτικής επιτροπής.

Συγκεκριμένα η κυρία Μενδώνη είχε αναφέρει: «Η προσπάθεια που κάνει η αξιωματική αντιπολίτευση να χειριστεί το θέμα πολιτικά είναι ατυχης. Είχε περιθώριο να διορθώσει το θεσμικό πλαίσιο. Δεν μπορεί να πει ότι δεν γνώριζε γιατί τα δελτία είσοδο υπογράφτηκαν το 2016 από την κυρία Βλαζάκη».

Αναλυτικά η δήλωση της Μαρίας Ανδρεαδάκη Βλαζάκη:

Η πληροφορία ότι δήθεν εγώ είμαι αυτή η οποία κάλεσα τηλεφωνικά την αστυνομία να επέμβει προκειμένου να επιληφθεί του θέματος της παρακολούθησης της ταινίας Joker από ανηλίκους θεατές είναι απολύτως ψευδής και εξ ολοκλήρου ανυπόστατη.

Είναι τραγικό ότι η πληροφορία αυτή διακινήθηκε καταρχάς από βουλευτές, την κ. Μπακογιάννη και τον κ. Μπογδάνο, αν όχι κι από άλλους που δεν γνωρίζω, οι οποίοι σκοπίμως παραπληροφορούν την κοινή γνώμη Οι κλήσεις στην Αστυνομία, όπως έχει δημόσια κι επίσημα συνομολογήσει το ίδιο το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, έγιναν από υπαλλήλους του.

Ως γνωστόν, εγώ δεν διατελώ υπάλληλος του ΥΠΠΟΑ. Επιπλέον, από τις 8.7.2019, οπότε και υπέβαλα παραίτηση από τη θέση της Γενικής Γραμματέως, ουδεμία σχέση έχω με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και τις πολιτικές που ασκεί.

Επομένως,

Διαψεύδω κατηγορηματικά τις δηλώσεις των παραπάνω βουλευτών κ .κ. Θεοδώρας Μπακογιάννη και Κωνσταντίνου Μπογδάνου, με τις οποίες σήμερα το πρωί 22.10.2019 με κατονόμασαν ψευδώς αμφότεροι στους τηλεοπτικούς σταθμούς OPEN TV και ΣΚΑΪ , αντιστοίχως, ο δε τελευταίος και με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τους καλώ να ανακαλέσουν δημοσίως τις ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές τους στο πρόσωπό μου. Περαιτέρω, τους καλώ να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη από μένα και τον ελληνικό λαό, τον οποίο εν πλήρη γνώσει τους παραπληροφορούν.

Τέλος, δηλώνω ότι στο βαθμό που με αφορά θα κινήσω κάθε νόμιμη διαδικασία, διαφυλάσσοντας την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψή μου και υπερασπιζόμενη το δικαίωμα στην αληθή και αντικειμενική ενημέρωση.

Μαρία Ανδρεαδάκη – Βλαζάκη

Sports in

Παρέμεινε στο Νο. 9 η Σάκκαρη, αύξησε τη διαφορά η Σφιόντεκ

Η Σάκκαρη παρέμεινε στο Νο.9 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA - Η Σφιόντεκ άνοιξε τη διαφορά από τη δεύτερη Σαμπαλένκα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024