Αυτός είναι ο λόγος που οι Ιταλοί δεν σπάνε ποτέ τα μακαρόνια πριν τα βράσουν
Παρ΄όλο που πολλές Ελληνίδες το κάνουν.
Αν κάποιοι ξέρουν από pasta, τότε αυτοί είναι φυσικά οι Ιταλοί.
Οι γείτονες μάλιστα έχουν μία τακτική που πολλές Ελληνίδες μανάδες δεν την ακολουθούν στην Ελλάδα.
Δεν σπάνε ποτέ τα μακαρόνια –στα δύο- πριν τα βάλουν στην κατσαρόλα για να βράσουν.
Ο λόγος μάλιστα καθαρά πρακτικός.
Σύμφωνα με τον ορθό τρόπο κατανάλωσης των ζυμαρικών, αυτά πρέπει να τυλίγονται ως έχουν στο πιρούνι, τόσο για να αποφεύγονται ατυχήματα και λεκέδες, όσο γιατί πολύ απλά αυτό είθισται στην μαγειρική τους κουλτούρα.
Σημαντικό ρόλο στο να είναι η μακαρονάδα βέρα ιταλική παίζει και η σάλτσα η οποία πρέπει να είναι πάντοτε πηχτή.
- Πληθαίνουν οι ενδείξεις – Το εμβόλιο του έρπητα ζωστήρα δείχνει να προστατεύει από την άνοια
- World Athletics: Τέλος στην αδικία των διαδρόμων
- Αλέξανδρος Κοψιάλης: «Είμαι 120 κιλά, άμα συνεχίσω θα φράξουν όλα»
- Gen Alpha μεγαλώνει στο χάος της παραπληροφόρησης – Ενημερώνεται, δυσπιστεί, αγχώνεται για το μέλλον
- Κεντρική Μακεδονία: Στα αγροτικά μπλόκα στην Κεντρική Μακεδονία κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ
- Δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία
- Έρευνα στην Τουρκία για τα στημένα παιχνίδια – Συνελήφθησαν παίκτες των Φενέρμπαχτσε και Γαλατασαράι
- Ευλογιά προβάτων: Τα ποσά και οι δικαιούχοι των αγροτικών αποζημιώσεων για το χαμένο εισόδημα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442