Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι πολύ χαρούμενη με τον σύντροφο μου»

Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι πολύ χαρούμενη με τον σύντροφο μου»

Η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε για τον έρωτα, την εκπομπή της αλλά και την Ελένη Μενεγάκη

Η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό CELEBRITY και μίλησε για τον έρωτα, την εκπομπή της αλλά και την Ελένη Μενεγάκη.

View this post on Instagram

60s style 😍 GIVEAWAY 🎁🎁🎁Κορίτσια μου δυο τυχερές από εσάς θα κερδίσουν ολόκληρο το σύνολο μου από @forebelleofficial (τοπ,φούστα κ μπότες!) Για να το κερδίσετε ακολουθηστε τα παρακάτω βήματα: Like στην φωτο και … 1) FOLLOW @forebelleofficial 2) FOLLOW @katken85 3) Tag 3 φίλες σας κάτω από την photo ✨✨✨ Καλή επιτυχία αγάπες μου !! #styleinspiration #katken #60s #vintage #fashion #love #style #love #like #instagood #fashionblogger #follow #photography #beauty #photooftheday #fashionista #instafashion#instagram #cute #picoftheday #makeup #happy #outfit 📸: @pauline_niarchou_photography

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85) on

Ο νέος της έρωτας με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη- Παναγόπουλο

View this post on Instagram

Pat Pat no Mi Devil Fruit

A post shared by ART•MARITIME•SHIPPING (@philippos_tsangrides) on

«Είμαι πάρα πολύ καλά, αλλά αποφεύγω να το λέω. Επειδή την έχω πατήσει στο παρελθόν, προτιμώ να το κρατάω για μένα. Προσπάθησα τον πρώτο καιρό να κρυφτώ, να μη δώσω τροφή για σχόλια και για ένα διάστημα το είχα καταφέρει, αλλά μετά βγήκε προς τα έξω. Δεν υπάρχει λόγος όμως να το τροφοδοτώ κι εγώ. Ο κόσμος ξέρει ότι έχω μια σχέση, αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον ενημερώνω για το τι συμβαίνει με κάθε λεπτομέρεια, αν πήγα κάπου με το σύντροφό μου ή αν συζώ. Και πιστεύω ότι δεν τον ενδιαφέρει κιόλας, έχει περάσει η εποχή της κλειδαρότρυπας όπως και η εποχή που όλοι δημιουργούσαν μύθους. […] Το μόνο που θα πω είναι ότι νιώθω πολύ χαρούμενη και ευγνώμων που έχω έναν τόσο γλυκό και όμορφο εσωτερικά και εξωτερικά άνθρωπο στη ζωή μου.» δήλωσε η ερωτευμένη Κατερίνα Καινούργιου.

Τα social media και οι φήμες για τα υπέρογκα ποσά

https://www.instagram.com/p/B3ZWOxihTJs/

Η αλήθεια είναι ότι τα social φέρνουν χρήματα. Δεν μου αρέσει όμως να νομίζει ο κόσμος ότι κάνω κάτι μόνο και μόνο για οικονομικούς λόγους. Παίρνω λεφτά, όπως και όλες, θέλω όμως ό,τι διαφημίζω να με αντιπροσωπεύει.
Γι’ αυτό και χειρίζομαι η ίδια τους λογαριασμούς μου, όχι κάποια εταιρεία όπως έχει γραφτεί. Ακόμα κι όταν διαφημίζω κάτι, δεν το κάνω με προχειρότητα.

Έχω μια φωτογράφο και βγάζουμε πολύ ωραίες επαγγελματικές λήψεις, γιατί σέβομαι και αυτόν που με ακολουθεί και τον πελάτη.

Ο ανταγωνισμός στην πρωινή ζώνη

View this post on Instagram

Μια υπέροχη πρεμιέρα … @eutixeite Σας ευχαριστώ μεσα από την καρδιά μου για τα αμέτρητα μηνύματα σας…🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ΔΩΡΟ για εσάς αγαπες μου η ολόσωμη φόρμα μου @diamond_creations_boutique ✨Gíѵҽaաɑվ✨Κορίτσια μου: Κάντε like στην φωτο Κάντε follow @diamond_creations_boutique και mention 2 φίλες σας και μια τυχερή από εσάς θα την κερδίσει !!! Καλή επιτυχία αγάπες μου ♥️ hair: @mairagrypaiou @manoshautecoiffure make up: @vakroza styling: @gpantele 📸: @pauline_niarchou_photography #instafashion #lovethisstyle #styleinspiration #whitelook #newcollection #katken #womanwithstyle #instafashion Καλό απόγευμα αγαπες μου ♥️

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85) on

Πάμε εξαιρετικά, παρόλο που είμαστε στην πιο ανταγωνιστική ζώνη. Υπάρχουν μέρες που κλείνουμε πρώτοι και αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί απέναντί μας έχουμε έναν τηλεοπτικό σταθμό με εμπειρία 30 χρόνων. Εμείς είμαστε ένα κανάλι που μόλις ξεκίνησε και τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά, γεγονός που κάνει το επίτευγμά μας ακόμα μεγαλύτερο. Θέλω να συνεχίσει να πηγαίνει έτσι η εκπομπή. Είμαι άνθρωπος που βάζει στόχους και προσπαθώ πάντα να τους πετυχαίνω. Θα ήθελα να τελειώσουμε πρώτοι. Και δεν το λέω με έπαρση. Οποιοσδήποτε κάνει μια δουλειά που του αρέσει και βάζει την ψυχή του επιθυμεί να βγει νικητής.

Η Ελένη Μενεγάκη και η σύγκριση

Θεωρώ άδικη αυτήν τη σύγκριση. Σίγουρα η Ελένη είναι πάρα πολλά χρόνια σε αυτόν το χώρο, έχει δημιουργήσει δική της σχολή και έχει δοκιμάσει πάρα πολλά πράγματα. Στην τηλεόραση μπορεί να υπάρχουν και καινούργιες, πρωτότυπες ιδέες, σε γενικές γραμμές όμως τα πράγματα ανακυκλώνονται. Πολύ πιθανό κάποια να μοιάζουν. Τόσοι άνθρωποι έχουν περάσει όλα αυτά τα χρόνια από την Ελένη, ε, κάποια στιγμή –και βάσει πιθανοτήτων– λογικό ήταν ότι θα συνεργαζόμουν με ορισμένους από αυτούς. Άλλοι πάλι που είναι στην ομάδα μου δεν έχουν βρεθεί ποτέ στο πλατό της Ελένης. Δεν προσπαθούμε να κάνουμε ένα «τύπου Μενεγάκη» πρωινό, αλλά κάτι καθαρά δικό μας.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024