Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι είπε ο Σεφερλής και έφερε σε δύσκολη θέση την Καινούργιου;

Τι είπε ο Σεφερλής και έφερε σε δύσκολη θέση την Καινούργιου;

Όλα έγιναν στον αέρα της εκπομπής της

Ο Μάρκος Σεφερλής έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» για λογαριασμό της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου. Εκεί υπήρξε ιδιαίτερα αποκαλυπτικός κάτι που σόκαρε την παρουσιάστρια, καθώς αναφέρθηκε σε εκείνη και τον νέο της σύντροφο!

«Η Κατερίνα πάντα έρχεται σε όλα τα θέατρα και πάντα με παρέα. Είναι φαν μου το αγόρι αυτό το πανέμορφο, που αυτό σημαίνει ότι είναι άνθρωπος έξυπνος, έχει πολύ γούστο και έτσι δικαιολογείται και η προτίμησή του στην Κατερίνα.» είπε με χιούμορ ο κωμικός ηθοποιός.

Ο Ντάνος και η νέα του ταινία

Αμέσως μετά ρωτήθηκε για τον Ντάνο και γιατί τον επέλεξε ως συμπρωταγωνιστή του στην νέα του ταινία.
«Έχω ακούσει τόσα πολλά για μένα που δεν με φοβίζουν ούτε αυτά που θα ακούσω για μένα ή που ακούω ούτε αυτά που θα ακούσω για τον Γιώργο. Ο Γιώργος είναι μια προσωπικότητα έντονη, κάνει με πάθος αυτό που αναλαμβάνει να κάνει.» σημείωσε.

Οι κριτικοί και η… κριτική

«Η λάσπη που έχω φάει έγινε κάποια στιγμή… μπετόν γι’ αυτό και πλέον δεν με κουνάει τίποτα. Δεν χρειάζεται να απαντήσω για το αν κάποιοι δεν μιλάνε με καλά λόγια για μένα. Δεν έγινε από την αρχή, έγινε όταν απέκτησα αυτή τη μεγάλη δύναμη από τον κόσμο. Δεν συγχωρούν σε έναν καλλιτέχνη να έχει τόσο πολύ κόσμο που τον ακολουθεί πιστά όλα αυτά τα χρόνια… Δεν νομίζω ότι οι κριτικοί έχουν πει κακό λόγο για μένα. Οι σπουδαίοι κριτικοί έχουν πει τα καλύτερα και όχι μόνο μία φορά. Οι συνάδελφοί μου μπορείτε να ρωτήσετε τους ίδιους για πιο λόγο λένε αυτά που λένε για μένα. Κι εγώ είμαι συνάδελφός τους, δεν εκφράζομαι άσχημα για κανέναν συνάδελφό μου. Ο καθένας κάνει αυτό που κάνει όπως νομίζει», είπε μεταξύ άλλων ο Μάρκος Σεφερλής.

Δείτε το απόσπασμα:

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024