Παντελάκης : «Το αήττητο στις εγχώριες διοργανώσεις στόχος του Ολυμπιακού»
Ο Γιώργος Παντελάκης τόνισε πως βασικός στόχος της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού είναι οι εγχώριες διοργανώσεις και η διατήρηση του αήττητου ρεκόρ εντός συνόρων
Έμφαση στις εγχώριες διοργανώσεις έδωσε ο προπονητής μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης.
Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως βασικός στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι οι εντός των συνόρων υποχρεώσεις και η διατήρηση του αήττητου, ενώ μίλησε και για το επικείμενο ματς με τη βελγική Ναμούρ για το Eurocup.
Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Παντελάκη:
«Μπαίνουμε στην πρεμιέρα μας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι εγχώριες διοργανώσεις είναι ο βασικός μας στόχος κάθε χρονιά όπως και το αήττητό μας και θέλουμε μετά την καλή εμφάνιση με τον Σπόρτιγκ στο Κύπελλο, να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό.
Προσωπικά στο συγκεκριμένο παιχνίδι θέλω να δω μερικά πράγματα για το ματς του Eurocup απέναντι στη Nαμούρ. Είναι η ευκαιρία να κάνουμε κάποιες δοκιμές, αλλά χωρίς να αλλάξουμε και τον τρόπο που αγωνιζόμαστε και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το ματς που ακολουθεί στην Ευρώπη».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.