Φθιώτιδα: Προφυλακιστέος ο 71χρονος δικηγόρος που κατηγορείται για κακοποίηση 11χρονης
Ο 71χρονος δικηγόρος κατηγορείται ότι για τρία τουλάχιστον χρόνια κακοποιούσε σεξουαλικά τη μικρή κόρη του ανθρώπου που εργάζονταν στο εξοχικό του σπίτι.
Προφυλακίστηκε ο 71χρονος δικηγόρος στη Φθιώτιδα, που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση και ασέλγεια και σε 11χρονη.
Ο δικηγόρος κρίθηκε προφυλακιστέος με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα.
Με τη σύζυγό του στο δικαστήριο ο δικηγόρος
Ο 71χρονος, συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του αλλά και τη σύζυγό του, κατέφθασε στις 07:30 το πρωί στο γραφείο της ανακρίτριας, προκειμένου να απολογηθεί.
Κατά τη μαραθώνια απολογία του αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση.
Ο 71χρονος δικηγόρος κατηγορείται ότι για τρία τουλάχιστον χρόνια κακοποιούσε σεξουαλικά τη μικρή κόρη του ανθρώπου που εργάζονταν στο εξοχικό του σπίτι, η οποία σήμερα είναι μόλις 11 ετών.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας