Φθινοπωρινός καιρός και τη Δευτέρα με ισχυρούς ανέμους – Πού θα βρέξει
Από αργά το βράδυ, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Βόρειο Ιόνιο
Λίγες νεφώσεις, πυκνότερες στα δυτικά και στα βόρεια, με πιθανότητα τοπικών βροχών στη Μακεδονία, αναμένονται τη Δευτέρα.
Από αργά το βράδυ, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Βόρειο Ιόνιο, φαινόμενα που κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Τρίτη θα επεκταθούν στο υπόλοιπο Ιόνιο και στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 3 έως 25 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 6 έως 27, στην Ήπειρο από 9 έως 27 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 15 έως 30, στην Κεντρική Ελλάδα από 7 έως 29, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 29 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 27 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 15 έως 25, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 27 με 28 βαθμούς Κελσίου.
Θυελλώδεις άνεμοι
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.
Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.
Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ και από το απόγευμα κατά τόπους νότιοι μέτριοι 5 μποφόρ.
Αττική – Θεσσαλονίκη
Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις από τις απογευματινές ώρες. Νωρίς το πρωί η ορατότητα ενδέχεται να είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως στα Μεσόγεια.
Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην πόλη της Αθήνας από 17 έως 28 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις, κυρίως από το απόγευμα, ενώ περιορισμένη θα είναι τοπικά η ορατότητα νωρίς το πρωί.
Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία νοτιοανατολικοί με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερες.
- Φωτεινή Αθερίδου: «Πήρα αγωγή και έκανα ψυχοθεραπεία για τις κρίσεις πανικού»
- ΚΚΕ: Μόνο ο λαός της Βενεζουέλας είναι αρμόδιος να καθορίσει τις εξελίξεις στην πατρίδα του
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (22/1): «Δράση» με Europa League και «αιώνιους» στη Euroleague
- Το δίλημμα που θέτει ο Τραμπ με το Συμβούλιο Ειρήνης σε ένα τοξικό γεωπολιτικό περιβάλλον
- Μινεσότα: Η ICE συνέλαβε 5χρονο αγοράκι που επέστρεφε από το νηπιαγωγείο
- «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ»: Η μεγάλη δημοσκόπηση της Metron Analysis απόψε στις 19.45
- Την θλίψη τους για τον άδικο χαμό του λιμενικού εξέφρασαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και ο Δήμαρχος Β. Κυνουρίας
- Καραμανλής – Σαμαράς στην Καλαμάτα: Μια συνύπαρξη με ιδιαίτερη σημειολογία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442