Ο Κώστας Μανωλάς έκανε ντεμπούτο με τη Νάπολι στο Τσάμπιονς Λιγκ και μετά τη νίκη των «παρτενοπέι» επί της Λίβερπουλ (2-0), μια πιτσαρία της πόλης του αφιέρωσε πίτσα με το όνομά του.
Η Νάπολι πέτυχε μεγάλη νίκη εναντίον της Λίβερπουλ με σκορ 2-0 στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, επαναλαμβάνοντας την περσινή της επικράτηση επί των πρωταθλητών Ευρώπης.
Ο Κώστας Μανωλάς και η παρέα του, κράτησαν στο μηδέν μια από τις καλύτερες επιθέσεις της Ευρώπης, παίρνοντας από νωρίς «κεφάλι» στην υπόθεση πρόκριση για τους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Έλληνας στόπερ γιόρτασε την σπουδαία επικράτηση σε πιτσαρία της πόλης, με τους Ναπολιτάνους να κάνουν ένα ιδιαίτερο δώρο στον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και της Ρόμα.
Συγκεκριμένα, έγραψαν το όνομα του Μανωλά σε πίτσα και του την παρέδωσαν, βγάζοντας και τη σχετική αναμνηστική φωτογραφία.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Συνεχίζουν τις πολύ καλές εμφανίσεις Φορτούνης και Μασούρας με την Αλ Καλίτζ – Δύο γκολ πέτυχε κόντρα στην Αλ Ακντούντ και 4 στα τελευταία 5 ματς ο Μασούρας, σκόραρε για 3ο σερί παιχνίδι ο Φορτούνης.
Ο Παναθηναϊκός είχε περισσότερες λύσεις από τον Ολυμπιακό σε άμυνα κι επίθεση κι έτσι κατάφερε να επικρατήσει με 3-0 σετ στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Volley League.
Το IFAB συνεδριάζει την Τρίτη (20/1) για να εξετάσει να εισάγει αντίστροφη μέτρηση στην εκτέλεση των πλαγίων άουτ και στα χτυπήματα από το τέρμα. Στο τραπέζι κανονισμός για τους τραυματισμούς
Ο Ζοσέ Μουρίνιο έσπευσε να τονίσει στον Βαγγέλη Παυλίδη ότι ο αποκλεισμός της Μπενφίκα από την Πόρτο στο Κύπελλο δεν αποτελεί προσωπική του ευθύνη, μετά τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία που είχε στο 90+1'.