Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές αρχές της Κύπρου καθώς, χθες Πέμπτη, το απόγευμα στην περιοχή Γέρι της Λευκωσίας βρέθηκε νεκρό, στο διαμέρισμα που διέμενε με την μητέρα του, ένα αγοράκι, μόλις 12 ετών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτυχο αγοράκι έφερε τραύματα από μαχαίρι ενώ στο ίδιο διαμέρισμα βρέθηκε και η μητέρα του, σε αναίσθητη κατάσταση.Το αγοράκι φέρεται να σκότωσε η ίδια του η μητέρα, η οποία μεταφέρθηκε από τις αρχές, σοβαρά τραυματισμένη, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, καθώς επιχείρησε να δώσει τέλος στην ζωή της.
Η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη.
Στο σημείο της οικογενειακής τραγωδίας βρέθηκε και ο σύζυγος της μητέρας ενώ έσπευσε και ο ιατροδικαστής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για γυναίκα από την Ρωσία, παντρεμένη με Ελληνοκύπριο.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας