Συναγερμός στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό – Τι απαντούν οι Ρώσοι
Ο συναγερμός για περίπτωση ατυχήματος ενεργοποιήθηκε στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS), αλλά η ρωσική κρατική διαστημική υπηρεσία Roskosmos, με ανακοίνωση της, διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει απειλή για το πλήρωμα του και για τον ίδιο τον σταθμό
Ο συναγερμός για περίπτωση ατυχήματος ενεργοποιήθηκε στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS), αλλά η ρωσική κρατική διαστημική υπηρεσία Roskosmos, με ανακοίνωση της, διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει απειλή για το πλήρωμα του και για τον ίδιο τον σταθμό.
«Ο συναγερμός για περίπτωση ατυχήματος ενεργοποιήθηκε, το πλήρωμα του σταθμού ανέλυσε την κατάσταση και πήρε τα αναγκαία μέτρα. Αυτή τη στιγμή η κατάσταση στον ISS είναι κανονική, και δεν υφίσταται καμία απειλή για την ασφάλεια του πληρώματος και τον ίδιο τον σταθμό» αναφέρει σε ανακοίνωση της η Roskosmos.
Αυτή την στιγμή στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό βρίσκονται οι κοσμοναύτες της Roskosmos, Αλεξέι Οφτσίνον και Αλεξάντρ Σκαβαρτσόφ και οι αστροναύτες της NASA, Νικ Χέιγκ, Αντρίου Μόργκαν και Κριστίνα Κουκ, όπως επίσης και ο αστροναύτης της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας (ESA), Λούκα Παρμιτάνο.
Επίσης, με τον τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό έχει συνδεθεί το διαστημόπλοιο Soyuz MC-14, στο οποίο βρίσκεται το ανθρωποειδές ρομπότ «Φιόντορ».
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, άνδρες που μπορούσαν να εκτελέσουν 40 ή περισσότερα είχαν έως και 96% μικρότερη πιθανότητα να εμφανίσουν σοβαρά καρδιαγγειακά προβλήματα μέσα στην επόμενη δεκαετία
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.