Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εταιρεία στην Κίνα κλωνοποιεί γάτες και σκύλους

Εταιρεία στην Κίνα κλωνοποιεί γάτες και σκύλους

Πληρώνοντας ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα οπτικά τέλειο αντίγραφο του κατοικίδιού σας.

Όλοι όσοι έχουν κατοικίδια πιθανόν έχουν ζήσει το σοκ του θανάτου του αγαπημένου τους ζώου. Μια εταιρεία στην Κίνα προσφέρει την ευκαιρία να καλυφθεί το κενό αυτής της απώλειας, καθώς μπορεί να κλωνοποιήσει τη γάτα ή τον σκύλο σας με το αζημίωτο φυσικά.

Η εν λόγω κινεζική εταιρεία έχει ήδη μάλιστα καταφέρει να κλωνοποιήσει ένα γατάκι και υπερηφανεύεται ότι είναι η μόνη στον κόσμο που το έχει καταφέρει αυτό. Ωστόσο, πρόκειται για μία τακτική που κερδίζει ολοένα περισσότερο έδαφος στις ασιατικές χώρες τα τελευταία χρόνια, καθώς η κοινωνία εξελίσσεται και η ανάπτυξη της τεχνολογίας και της επιστήμης επιτρέπει πραγματικά σύγχρονα θαύματα. Πολλές παρόμοιες εταιρείες ήδη έχουν αρχίσει να δημιουργούνται.

Όσον αφορά τώρα στο κόστος της υπηρεσίας από την συγκεκριμένη εταιρεία από την Κίνα, για να μπορέσετε να ξαναδείτε το αγαπημένο σας σκυλάκι θα πρέπει να πληρώσετε 54.000 δολάρια, ενώ για τις γατούλες το ποσό ανέρχεται στα 35.400 δολάρια.

Το «πρόσωπο» της εταιρείας είναι φυσικά το πρώτο κλωνοποιημένο της γατάκι: ο χαριτωμένος Garlic (κυριολεκτικά σημαίνει σκόρδο) γεννήθηκε στο εργαστήριο της Sinogene Biotechnology Company, η οποία εδρεύει στο Πεκίνο. Ο γατούλης γεννήθηκε 66 ημέρες μετά την έναρξη της διαδικασίας και είναι πιστό αντίγραφο μίας γάτας που δεν βρίσκεται πλέον εν ζωή.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, αν και πανομοιότυπος με τον γάτο από τον οποίο προήλθε, έχει εντούτοις διαφορετική προσωπικότητα.

Ήδη πολλοί ιδιοκτήτες κατοικίδιων έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ασυνήθιστη αυτή πρακτική της κλωνοποίησης, η οποία σίγουρα γεννά αρκετά ηθικά ερωτήματα.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024