Σεμέδο στο One Channel: Ευχαριστούμε τον κόσμο, να συνεχίσουμε με την ίδια επιτυχία
«Θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό. Θα απολαύουμε λίγο αυτές τις στιγμές, όμως από την Τετάρτη θα αρχίσουμε να προπονούμαστε για να συνεχίσουμε με την ίδια επιτυχία» είπε μιλώντας στο One Channel ο σκόρερ του 4ου γκολ του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο
«Θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό. Θα απολαύουμε λίγο αυτές τις στιγμές, όμως από την Τετάρτη θα αρχίσουμε να προπονούμαστε για να συνεχίσουμε με την ίδια επιτυχία» είπε μιλώντας στο One Channel ο σκόρερ του 4ου γκολ του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο.
Ερωτηθείς για το αν επηρέασε την ομάδα ότι ενώ στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτεροι δεν κατάφεραν να σκοράρουν, απάντησε αρνητικά, ενώ ξεκαθάρισε πως «ήμασταν σίγουροι για αυτό που θα συμβεί».
Τέλος κατέληξε πως «ξέρουμε ότι θα παλέψουμε δυνατά. Βλέπουμε τον κάθε αγώνα βήμα- βήμα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, να απολαύσουμε τη στιγμή και θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε για το επόμενο βήμα».
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
LIVE: Άρης – ΟΦΗ. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – ΟΦΗ για την 26η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από Novasports 2.
LIVE: ΑΕΚ – Κηφισιά. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Κηφισιά για την 26η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 4.
LIVE: Ολυμπιακός – ΑΕΛ Novibet. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – ΑΕΛ Novibet για την 26η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2.