Κοσκινίστε το αλεύρι, τη μαγιά, την σόδα και το αλάτι σε ένα μπολ. Σε ένα άλλο σκεύος χτυπήστε με το μίξερ το βούτυρο μαζί με την καστανή και τη λευκή ζάχαρη, μέχρι να δέσει το μείγμα. Μόλις δέσει, ρίξτε τα αυγά και ανακατέψτε καλά. Προσθέστε έπειτα τη βανίλια και το μείγμα με το αλεύρι και ξεκινήστε το ζύμωμα. Βάλτε τη βρώμη και το ψιλοκομμένο καρύδι και ανακατέψτε με απαλές κινήσεις.
Πλάστε την ζύμη σε μπαλάκια και πατήστε τα ελαφρώς με το χέρι ώστε να γίνουν επίπεδα. Πάρτε δύο λαμαρίνες και βάλτε λαδόκολλες. Έπειτα, βάλτε τα μπισκότα, αλλά με απόσταση για να μην κολλήσουν στο ψήσιμο.
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 10 με 15 λεπτά, ώσπου να πάρουν χρώμα και μετά τα αφήστε τα να κρυώσουν.
Λιώστε την κουβερτούρα με τη διαδικασία του μπεν μαρί.
Ενώστε τα μπισκότα σας ανά δύο και βάλτε ανάμεσα την γέμιση της πραλίνας ή βουτήξτε τα από τη μία πλευρά. Αφήστε τα στην λαδόκολλα, μέχρι να στεγνώσει καλά η κουβερτούρα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας