Κατατέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής το φορολογικό νομοσχέδιο στη Βουλή με τις αλλαγές σε ΕΝΦΙΑ και 120 δόσεις, μετά και την ολοκλήρωση του υπουργικού συμβουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου.
Το νομοσχέδιο προβλέπει μείωση του ΕΝΦΙΑ μεσοσταθμικά, κατά 22% για το 2019 με πρόσθετο κόστος 205 εκατ. ευρώ. Για τις 120 δόσεις, η ελάχιστη μηνιαία καταβολή μειώνεται από τα 30 στα 20 ευρώ, προκειμένου περισσότεροι οφειλέτες να μπορέσουν να είναι συνεπείς στη ρύθμιση.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.