Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα χρήματα που ζητάει ο Παναθηναϊκός για Μακέντα

Τα χρήματα που ζητάει ο Παναθηναϊκός για Μακέντα

Ο Φεντερικό Μακέντα έχει μεγάλη ζήτηση, όμως ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει για λιγότερα από 2 εκατ. ευρώ.

Ο Φεντερίκο Μακέντα αποτελεί έναν από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, αλλά και έναν από τους παίκτες που έχει τη μεγαλύτερη ζήτηση.

Ο Ιταλός επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού, ενώ χθεσινό δημοσίευμα έκανε λόγο για έντονο ενδιαφέρον από την Τραμπζονσπόρ. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του δεν είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει τον βασικό επιθετικό του και κυρίως αν το κάνει δεν πρόκειται να κάνει καμία υποχώρηση στις διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Sportday λοιπόν, το τριφύλλι κοστολογεί τον παίκτη στα 2 εκατ. ευρώ, με το ποσό να ανεβαίνει, αφού αρχικά οι πράσινοι ζητούσαν περίπου 1,5 εκατ. ευρώ.

Ο Μακέντα πραγματοποίησε αρκετά καλή σεζόν με τον Παναθηναϊκό, δεν «καίγεται» να φύγει και όλα είναι στο χέρι του Παναθηναϊκού σε περίπτωση που φτάσει πρόταση στα γραφεία του.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024