Ανένδοτη παραμένει η στάση της Παρί σχετικά με την περίπτωση του Νεϊμάρ, με τη διοίκηση της γαλλικής ομάδας να ξεκαθαρίζει στους Καταλανούς πως ο βραζιλιάνος δεν είναι προς πώληση
Σε «ναυάγιο» φαίνεται πως εξελίσσεται η μεταγραφή του Νεϊμάρ στη Μπαρτσελόνα.
Όπως μεταδίδει ο ραδιοφωνικός σταθμός Cope, οι Καταλανοί είχαν πρόσφατη επικοινωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν προκειμένου να υπάρξει η απαραίτητη ενημέρωση σχετικά με τις προθέσεις και των δυο πλευρών.
Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, είχε προσωπική συνομιλία με το μεγάλο αφεντικό των Παριζιάνων, Αλ Κελαΐφι, με τον τελευταίο να κάνει σαφές στον διοικητικό ηγέτη της Μπαρτσελόνα πως ο βραζιλιάνος δεν είναι σε καμία περίπτωση προς πώληση.
Από την πλευρά της, η ισπανική ομάδα συνεχίζει το στενό μαρκάρισμα στον 27χρονο άσο, καθώς γνωρίζει από πρώτο χέρι πως ο ίδιος δεν επιθυμεί την παραμονή του στο Παρίσι.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, η υπόθεση φαίνεται πως έχει πάρει αρνητική τροπή για τη Μπαρτσελόνα, με το σενάριο επιστροφής του Νεϊμάρ στη Βαρκελώνη να απομακρύνεται όλο και περισσότερο.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Μετά τη δολοφονία του βαρόνου ναρκωτικών «El Mencho» και το κύμα βίας που ξέσπασε στη Χαλίσκο επικρατεί χάος – Αναβολές σε ματς – Η FIFA εξετάζει σοβαρά τη μεταφορά αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026.
Ο Μιχάλης Γρηγορίου θα συναντηθεί με τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή στη Θεσσαλονίκη και την Τρίτη (24/2) αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα και να κάνει την πρώτη του προπόνηση.
Καυστικός ο πρώην πρόεδρος της FIFA, Σεπ Μπλάτερ για τη σχέση του Τζιάνι Ινφαντίνο με τον Ντόναλντ Τραμπ, υποστηρίζοντας ότι «μετατρέπει το ποδόσφαιρο σε πολιτική».