Η Παρί το… ξέκοψε στην Μπαρτσελόνα για Νεϊμάρ
Ανένδοτη παραμένει η στάση της Παρί σχετικά με την περίπτωση του Νεϊμάρ, με τη διοίκηση της γαλλικής ομάδας να ξεκαθαρίζει στους Καταλανούς πως ο βραζιλιάνος δεν είναι προς πώληση
Σε «ναυάγιο» φαίνεται πως εξελίσσεται η μεταγραφή του Νεϊμάρ στη Μπαρτσελόνα.
Όπως μεταδίδει ο ραδιοφωνικός σταθμός Cope, οι Καταλανοί είχαν πρόσφατη επικοινωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν προκειμένου να υπάρξει η απαραίτητη ενημέρωση σχετικά με τις προθέσεις και των δυο πλευρών.
Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, είχε προσωπική συνομιλία με το μεγάλο αφεντικό των Παριζιάνων, Αλ Κελαΐφι, με τον τελευταίο να κάνει σαφές στον διοικητικό ηγέτη της Μπαρτσελόνα πως ο βραζιλιάνος δεν είναι σε καμία περίπτωση προς πώληση.
Από την πλευρά της, η ισπανική ομάδα συνεχίζει το στενό μαρκάρισμα στον 27χρονο άσο, καθώς γνωρίζει από πρώτο χέρι πως ο ίδιος δεν επιθυμεί την παραμονή του στο Παρίσι.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, η υπόθεση φαίνεται πως έχει πάρει αρνητική τροπή για τη Μπαρτσελόνα, με το σενάριο επιστροφής του Νεϊμάρ στη Βαρκελώνη να απομακρύνεται όλο και περισσότερο.
- Η Premier League αποθέωσε τον Κωστούλα για το καταπληκτικό γκολ (vid)
- Μπράιτον – Μπόρνμουθ 1-1: Ο Κωστούλας έσωσε τους «γλάρους» με απίθανο γκολ (vid)
- Ασύλληπτο γκολ με ψαλιδάκι από τον Κωστούλα! (vid)
- Λάτσιο – Κόμο 0-3: Σαρωτική στη Ρώμη η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγκας
- Τζόουνς: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο μας»
- Australian Open 2026: Όλοι οι χορηγοί του Slam και η πραγματική αξία των συμφωνιών
- Χοκς – Μπακς 110-112: Νίκη – ανάσα στην Ατλάντα με «διπλό» Αντετοκούνμπο (vid)
- Αναστασίου: «Χρειαζόμαστε ενίσχυση – Kάθε ματς είναι κρίσιμο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442