Τα εισιτήρια του αγώνα Άρης – ΑΕΛ, οδεύουν προς εξάντληση, αφού προς διάθεση έχουν απομείνει πια μόνον τα ακριβότερα τα οποία και διατίθενται από την μπουτίκ της ΠΑΕ στο Κλεάνθης Βικελίδης αλλά και από την ηλεκτρονική πλατφόρμα διάθεσης εισιτηρίων.
Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο και οι πόρτες για τους φιλάθλους θα ανοίξουν δύο ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης. Περισσότεροι από χίλιοι οπαδοί της ΑΕΛ, όπως τονίζουν οι επιτελείς της ομάδας, θα βρίσκονται στη θύρα 4 του γηπέδου.
Πιθανότατα μέσα στην ημέρα θα ανακοινωθεί αν και που έχουν απομείνει εισιτήρια για τους φίλους του Άρη που δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμη «μαγικό χαρτάκι» για την επιστροφή του Άρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Ένα φρούτο με μεγάλη ιστορία, που όμως τα τελευταία χρόνια έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των επιστημόνων χάρη στην υψηλή του περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά.
Εσπασαν καρδιές στα τελευταία λεπτά του αγώνα Μπενφίκα – Ρεάλ Μαδρίτης! Οι «αετοί της Λισαβόνας» προκρίθηκαν στα νοκ άουτ του Champions League, χάρη σε γκολ του τερματοφύλακα Τρούμπιν στο 90+8'.