H EOK γνωστοποίησε τις ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Α2 της νέας περιόδου μέσα από την ειδική προκήρυξη που βγαίνει κάθε χρόνο.
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται κανονικά στην προκήρυξη του πρωταθλήματος της Α2 της σεζόν 2019-20, μαζί με τον Κολοσσό Ρόδου, ως οι δύο ομάδες που υποβιβάστηκαν από την Basket League την περσινή σεζόν, παίρνοντας τις «κενές» θέσεις που υπήρχαν.
Μετά και την απόφαση στο ΕΣΑΚΕ, που ουσιαστικά επικύρωσε τον υποβιβασμό των δύο ομάδων, η Ομοσπονδία έπρεπε να συμπεριλάβει τις δύο ομάδες στην σχετική προκήρυξη.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Ομοσπονδία έχει δώσει παράταση μέχρι την Παρασκευή (19/07) για να δηλώσει ο Ολυμπιακός αλλά και οι υπόλοιπες 15 ομάδες συμμετοχή στην Α2.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σπουδαίες αναμετρήσεις προέκυψαν στους «16» του Champions League, με το Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι να ξεχωρίζει. - Τα «ζευγάρια» και όλο το μονομάτι ως τον τελικό.
Παροξυσμός για τον Μέσι στο Πουέρτο Ρίκο, σε φιλικό της Ίντερ Μαϊάμι με την τοπική Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγιε - «Ντου» φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο για να αγκαλιάσουν τον θρύλο της μπάλας.