Συλλυπητήρια ΣΥΡΙΖΑ για τη Χαλκιδική με… αναφορές στη Δούρου
Με ανακοίνωση του o ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στο φονικό μπουρίνι στη Χαλκιδική αλλά θέλησε να αφήσει αιχμές για τις επιθέσεις που είχε δεχθεί η Ρένα Δούρου για την τραγωδία στο Μάτι
Με ανακοίνωση του o ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στο φονικό μπουρίνι στη Χαλκιδική αλλά θέλησε να αφήσει αιχμές για τις επιθέσεις που είχε δεχθεί η Ρένα Δούρου για την τραγωδία στο Μάτι.
«Η Χαλκιδική ως γνωστόν, δεν βρίσκεται στην Αττική και ευτυχώς αυτήν την φορά δεν θα ρίξουν στον Περιφερειάρχη το ανάθεμα ευθυνών για τις χαμένες ζωές», τονίστηκε.
Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
«Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων της φονικής κακοκαιρίας στη Χαλκιδική και τη συμπαράστασή του στους δεκάδες τραυματίες.
Στεκόμαστε έμπρακτα στο πλευρό των κατοίκων της Χαλκιδικής και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ τίθενται στη διάθεση της Πολιτικής Προστασίας, ώστε να συνδράμουν το δύσκολο έργο της.
Το χτεσινό ακραίο καιρικό φαινόμενο ανέδειξε τις δραματικές επιπτώσεις τις κλιματικής κρίσης και την επείγουσα αναγκαιότητα να προχωρήσουν οι σχετικές εθνικές και ευρωπαϊκές δράσεις για την αντιμετώπισή της.
Ελπίζουμε, αυτή τη φορά, η συζήτηση να γίνει με σοβαρότητα και νηφαλιότητα, χωρίς τις πολιτικές σκοπιμότητες που ζήσαμε σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο πρόσφατο παρελθόν.
Άλλωστε, η Χαλκιδική, ως γνωστόν, δεν βρίσκεται στην Αττική, οπότε, ευτυχώς, αυτή τη φορά δεν θα ρίξουν στον περιφερειάρχη το ανάθεμα των ευθυνών για τις χαμένες ζωές».
«Απαιτούνται ριζικές τομές και όχι ημίμετρα», σημειώνει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας για τη φονική καταστροφή στη Χαλκιδική.
- Ιντιάνα: Μπλόκο στον Τραμπ και από Ρεπουμπλικανούς για τον ανασχεδιασμό του εκλογικού χάρτη
- Γυμναστική: Το μυστικό για να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας
- Αίθριος ο καιρός την Παρασκευή – Έως 20 βαθμούς η θερμοκρασία
- Ακίνητα: Πότε συμφέρει η αγορά παλαιάς ή νέας κατοικίας – Τα 10 σημεία ελέγχου
- Συνταξιοδότηση στο παρά πέντε
- ΕΝΦΙΑ: Τα δύο «κλειδιά» για φορο-εκπτώσεις
- Το beef του Ράσελ Κρόου με το Gladiator II συνεχίζεται – «Δεν εκτίμησαν την πρώτη ταινία»
- Θέλει τρόπο: Το μυστικό των επιτυχημένων ανθρώπων για να «πιάνουν» τους στόχους τους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442