Σπουδαία πρόκριση για την Τυνησία στα προημιτελικά του Copa Africa και παράλληλα… δυσάρεστα μαντάτα για τον Ολυμπιακό.
Οι Τυνήσιοι με πρωταγωνιστή και τον αμυντικό του Ολυμπιακού, Γιασίν Μερία, προκρίθηκαν στους «8» με νίκη 5-4 στα πέναλτι κόντρα στην Γκάνα και ενώ το ματς είχε λήξει με 1-1 στην κανονική του διάρκεια. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα στερηθούν κι άλλο των υπηρεσιών του 26χρονου αμυντικού που συνεχίζει με την Εθνική του στην διοργάνωση.
Στα του ματς, η Τυνησία άνοιξε το σκορ στο 76′ με τον Κενισί και όλα έδειχναν ότι θα έπαιρνε τη νίκη-πρόκριση αλλά ένα αυτογκόλ του Μπεντουί στις καθυστερήσεις οδήγησε το ματς στην παράταση.
Εκεί δεν άλλαξε κάτι και το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι όπου ο Μεριά σκόραρε στην δική του εκτέλεση (τέταρτη στη σειρά) και με 5-4 σκορ, η Τυνησία πέρασε στα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει την Μαγαδασκάρη.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.