Ο Μπεν Μπέντιλ αποτελεί έναν από τους παίκτες που αναδείχθηκαν από την περσινή εντυπωσιακή πορεία του Περιστερίου.
Ο Αργύρης Πεδουλάκης τον εμπιστεύεται και τον θέλει μαζί του και στον Παναθηναϊκό. Είναι άλλωστε μια από τις λύσεις που είχε στα Δυτικά προάστια και ανταποκρίθηκε πολύ καλά στις απαιτήσεις της προσπάθειας.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Μπάμπης Κωστούλας γνωρίζει καθολική αποθέωση για το ανάποδο ψαλίδι και έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς των «γλάρων» μετά το απίθανο γκολ του.