Ν. Μηταράκης στο One Channel: Χειρότερη μορφή της μεταπολίτευσης ο ΣΥΡΙΖΑ
Μιλώντας για την επόμενη ημέρα των εκλογών, επανέλαβε τη δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην υπάρξουν απολύσεις στον δημόσιο τομέα, ωστόσο -όπως είπε- οι νέες προσλήψεις πρέπει να γίνουν τουλάχιστον τα πρώτα χρόνια 1 προς 5 και έθεσε ως στόχο να γίνει το κράτος πιο αποτελεσματικό με τη βοήθεια της τεχνολογίας
«Χειρότερη μορφή της μεταπολίτευσης» χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην εκπομπή One Direct, ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ, Νότης Μηταράκης. Μιλώντας για την επόμενη ημέρα των εκλογών, επανέλαβε τη δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην υπάρξουν απολύσεις στον δημόσιο τομέα, ωστόσο -όπως είπε- οι νέες προσλήψεις πρέπει να γίνουν τουλάχιστον τα πρώτα χρόνια 1 προς 5 και έθεσε ως στόχο να γίνει το κράτος πιο αποτελεσματικό με τη βοήθεια της τεχνολογίας.
Παράλληλα, αναφέρθηκε στις οικονομικές προτεραιότητες της ΝΔ, εκτοξεύοντας την ίδια ώρα «πυρά» κατά του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος «έχει αποτύχει παταγωδώς». Στο πλαίσιο αυτό, έκανε λόγο για ισχυρή εντολή που ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης «για να μην υπάρχει πολιτικός κίνδυνος για τα επόμενα τέσσερα χρόνια».
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας