Ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στην ΑΕΚ
Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στην ΑΕΚ για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο παιχνίδι με τον προμηθέα στην Πάτρα.
Ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών επιβλήθηκε στην ΑΕΚ, για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο δεύτερο ματς της σειράς με τον Προμηθέα Πάτρας.
Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στην Ένωση, αλλά και πρόστιμο συνολικού ύψους 4.300 ευρώ.
Αναλυτικά η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:
«Επιβάλλεται στην AEK ΚΑΕ που δεν ήταν γηπεδούχος:
α) για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (καπνογόνο καπνού και λάμψης στην κερκίδα) κατά την διάρκεια του αγώνα, χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ευρώ, β) για ρίψη καπνογόνου εντός του αγωνιστικού χώρου, κατά την διάρκεια του αγώνα, ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο τριών χιλιάδων (3.000,00) ευρώ και γ) για παράπτωμα που δεν είναι ιδιαίτερης βαρύτητας και δεν χαρακτηρίζεται δυσφημιστικό για το άθλημα (είσοδος οπαδού στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό την ανάρτηση πανό) χρηματικό πρόστιμο τριακοσίων (300,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 1-6-2019».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21:00) στην OPAP Arena σε ένα αθηναϊκό ντέρμπι χωρίς περιθώρια για απώλεια, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στην Τούμπα τον ΟΦΗ, που έχει την ψυχολογία στα… ύψη.
Ο Άλεκ Πίτερς με τα τρία τρίποντα που πέτυχε κόντρα στο Μαρούσι, πέρασε στην πρώτη θέση της λίστας των ξένων παικτών του Ολυμπιακού με τα περισσότερα εύστοχα σουτ από τα 6,75μ. στην Stoiximan GBL.
Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Αμαρουσίου, για την ώθηση που πήραν οι Ερυθρόλευκοι μετά το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και για τη «διαβολοβδομάδα».