O πιο διάσημος τούρκος χασάπης, που έγινε σεφ και έχει ανοίξει δεκάδες εστιατόρια σε όλο τον κόσμο εδώ και λίγο καιρό έχει βρει ένα ακόμα τρόπο να εντυπωσιάζει τους πελάτες του. Στο εστιατόριό του στο Ντουμπάι σερβίρει εκτός από τις κλασικές μπριζόλες και μια εκδοχή με φύλλο χρυσού. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. 24 […]
O πιο διάσημος τούρκος χασάπης, που έγινε σεφ και έχει ανοίξει δεκάδες εστιατόρια σε όλο τον κόσμο εδώ και λίγο καιρό έχει βρει ένα ακόμα τρόπο να εντυπωσιάζει τους πελάτες του.
Στο εστιατόριό του στο Ντουμπάι σερβίρει εκτός από τις κλασικές μπριζόλες και μια εκδοχή με φύλλο χρυσού.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) στις
Ο σεφ που έγινε διάσημος από τον ιδιαίτερο τρόπο που αλατίζει το κρέας έγινε πολύ γρήγορα συνώνυμο της υπερβολής και της υπερ-έκθεσης κυρίως στα social media.
H νέα τάση που λανσάρει με μπριζόλα τυλιγμένη σε χρυσό -το οποίο μπορεί ο πελάτης να φάει κανονικά- κοστίζει 300 ευρώ και μαγειρεύεται μπροστά στους θαμώνες.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) στις
Ο Νουσράτ Γκόκτσε, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, γεννήθηκε στην Τουρκία κι έγινε χασάπης. Πέρασαν χρόνια, και σήμερα ο 35χρονος, πρώην χασάπης, έχει γίνει μια διασημότητα στον εικονικό κόσμο και όλοι θέλουν να τον γνωρίσουν. «Στην Τουρκία, το να είσαι χασάπης, είναι επάγγελμα χαμηλής κοινωνικής τάξης, υποτιμητικό. Τώρα, χάρη σε μένα, όλα τα παιδιά εκεί θέλουν να γίνουν χασάπηδες» παραδέχθηκε ο ίδιος στους Times της Νέας Υόρκης.
Ο Σπυρίδων Περεσιάδης (1854–1918) ήταν σημαντικός Έλληνας θεατρικός συγγραφέας της ύστερης περιόδου του 19ου αιώνα, γνωστός για την ικανότητά του να συνδυάζει την ηθογραφία με τον λυρισμό, όπως στο έργο «Ο Μαγεμένος Βοσκός».