Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του στο Game 5 κόντρα στους Ράπτορς ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να αποτρέψει την τρίτη σερί νίκη για την ομάδα του Τορόντο.
Πλέον οι Ράπτορς προηγούνται με 3-2 στις νίκες και ο Γιάννης θα πρέπει να κάνει ακόμη μεγαλύτερη εμφάνιση στο επόμενο ματς, για να κρατήσει ζωντανή την ομάδα του.
Ο «Greek Freak» στα 39 λεπτά που έμεινε στο παρκέ είχε 24 πόντους με 7/15 δίποντα, 2/3 τρίποντα και 4/9 βολές, καθώς επίσης 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 τάπες και 2 λάθη.
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.