Η κόρη του Σταμάτη Γονίδη έγινε μανούλα. Το απόγευμα της Τετάρτης έφερε στην ζωή έναν υγιέστατο μπόμπιρα και δημοσίευσε και την πρώτη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο.
«Καλώς ήρθες στη ζωή μας Πλασματάκι μας!!! Οικογένειά μου… Άντρα μου… Γιε μου… Σας λατρεύω…» έγραψε η ευτυχισμένη μανούλα και πόσταρε φωτογραφία του νεογέννητου γιου της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook!
Οι πόνοι ξεκίνησαν τα χαράματα της Τετάρτης με τον τοκετό να ολοκληρώνεται με επιτυχία ώρες αργότερα, στις 5 το απόγευμα συγκεκριμένα.
Ο μικρός μπόμπιρας δεν θα πάρει το όνομα του παππού Σταμάτη, αλλά το «Βασίλης» από τον μεγάλο αδερφό του μπαμπά που έχει φύγει από την ζωή.
Το ζευγάρι γνωρίστηκε στη δουλειά, πριν από περίπου 2 χρόνια και παντρεύτηκε στις αρχές Μαρτίου, λίγους μήνες πριν υποδεχθούν το πρώτο τους παιδί.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.