Η ανάθεση του Final Four της Euroleague για το 2020 παραμένει ακόμα ανοιχτή με τη διοργανώτρια αρχή να μην έχει αποφασίσει πια πόλη θα αναλάβει τη διοργάνωση του μεγάλου αυτού γεγονότος.
Η γαλλική εφημερίδα «L’Εquipe» σε δημοσίευμα της αναφέρει πως το φαβορί για να αναλάβει είναι το Παρίσι. Πριν λίγο καιρό είχε ακουστεί πολύ δυνατά το όνομα της Αθήνας ως πρώτη επιλογή.
Όμως λόγω αδυναμίας παροχής των απαραίτητων οικονομικών εγγυήσεων, το Παρίσι και το Κάουνας που ήταν οι εναλλακτικές βγήκαν στο προσκήνιο ως πρώτες επιλογές.
Οι σκέψεις της Euroleague είναι να λάβει χώρα στο γήπεδο της Βιλερμπάν (που από την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στη διοργάνωση), ενώ αν τελικά η επιλογή του Παρισιού δεν αποχωρήσει, τότε είναι πολύ πιθανό να αναλάβει τη διεξαγωγή του το 2021.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Άλλη μια επιβεβαίωση κυριαρχίας στην Bundesliga από την Μπάγερν που «διατυμπανίζει» ότι ο τίτλος της ανήκει και ότι είναι τυπική υπόθεση. Γκολ και ασίστ ο Λουίς Ντίας που άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη