Το γνωστό σε όλους «Mama», του ράπερ Sin Boy, αποτελεί το hit της σεζόν. Μικροί και μεγάλοι ακούν και χορεύουν το «Mama».
Ο ερμηνευτής του τραγουδιού Sin Boy, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την επιτυχία του αυτή και πως κατάφερε να φτάσει τα 19.000.000 views στο you tube και να ακούγεται σε όλη την Ελλάδα.
Στη συνέντευξη ο Sin Boy ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός, όπως αναφέρει το gossip-tv, αλλά και αφοπλιστικά ειλικρινής ο οποίος μίλησε για τις περιπέτειες που είχε με τις Αρχές λέγοντας πως στο παρελθόν είχε συλληφθεί πολλές φορές.
Μάλιστα τόνισε πως παλιά οι αστυνομικοί για το παραμικρό τον οδηγούσαν για το παραμικρό στο τμήμα.
Όπως είπε, τώρα πια οι αστυνομικοί κάνουν σωστά τη δουλειά τους καθώς μπορεί να ζητήσουν αυτόγραφο για το παιδί τους αλλά συγχρόνως κάνουν και το σωστό σε ό,τι έχει να κάνει και με τη σύλληψή του.
Ο Sin Boy επίσης μίλησε και για τον ρατσισμό που έχει ζήσει καθώς είπε πως επειδή είναι Αλβανός στα παιδικά του χρόνια οι περισσότεροι γονείς των συμμαθητών του έλεγαν στα παιδιά τους να μην κάνουν παρέα μαζί του λόγω της καταγωγής του.
Επίσης, ο Sin Boy είπε πως ένα άτομο που απεχθάνεται είναι ο Αντώνης Κανάκης ο οποίος στο παρελθόν χρησιμοποίησε το τραγούδι του «MAMA» στην εκπομπή του όμως, όπως είπε δεν του άρεσε καθόλου. Τόνισε πως δεν θέλει ούτε να τον βλέπει.
Δείτε τι άλλο δήλωσε στα παρακάτω βίντεο:
Ποιος είναι ο Sin boy που τραγουδάει το «Mama ?»
Το πραγματικό όνομα του Sin boy είναι Augustin Gega ή Θεόδωρος Agustin Gega. Γεννήθηκε στις 18 Αυγούστου του 1994 και είναι 25 ετών. Εχει καταγωγή από την Αλβανία. Το ευρύ κοινό τον έμαθε το 2017 με το τραγούδι «Draco» και από τότε μπήκε στην ομάδα της Heaven Music.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας