Άρης : Ανακοινώνει τα διαρκείας, τι θα ισχύσει με Europa League
Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Άρης τα οποία θα περιλαμβάνουν και τους εντός έδρας αγώνες στο Europa League
Η ΠΑΕ Άρης αφουγκράζεται τον παλμό των φίλων της ομάδας και αναδεικνύει αντανακλαστικά. Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν με επιτυχία την πρώτη τους σεζόν στην Super League, μετά τον υποβιβασμό τους, καταφέρνοντας να εξασφαλίσουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με την ενημέρωση που προέκυψε σήμερα το πρωί, οι κιτρινόμαυροι θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μάλιστα, σύμφωνα με διευκρίνιση, στις τιμές που θα ανακοινωθούν θα περιλαμβάνονται και οι αγώνες για προκριματικά του Europa League στο τέλος Ιουλίου.
Θυμίζουμε πως ο Άρης επιστρέφει στο Europa League έπειτα από περίπου οκτώ χρόνια, όταν το 2011 είχε αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Σίτι για τη φάση των «32» της διοργάνωσης, με το πρώτο ματς να έρχεται 0-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ στο δεύτερο οι «πολίτες» είχαν επικρατήσει με σκορ 3-0.
Στις δυσκολίες που θα συναντήσει η Θέλτα στα ματς με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι-οφ του Europa League, αναφέρθηκε ο αρχηγός της ισπανικής ομάδας, Ιάγκο Άσπας.
Οι οπαδοί της Βέλο έκαναν «ντου» στο προπονητικό κέντρο και ουσιαστικά ζήτησαν από τους παίκτες της ομάδας -αν χρειαστεί- να τραυματίσουν τον Νεϊμάρ στο επικείμενο ματς με τη Σάντος – Επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου και... ψύχραιμη απάντηση του Βραζιλιάνου σούπερσταρ.
Η Λιβαδειά «κοκκινίζει», καθώς ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Λεβαδειακό το Σάββατο και οι ερυθρόλευκοι εξασφάλισαν επιπλέον εισιτήρια για τον κόσμο τους - Ανοίγουν δύο έξτρα θύρες.