Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σωρηδόν πόρτες κλειστές στον Τσίπρα…

Σωρηδόν πόρτες κλειστές στον Τσίπρα…

Στην πρώτη διετία της κυβερνητικής ασωτίας του ΣΥΡΙΖΑ έγιναν οι πρώτες κρούσεις, από το Μαξίμου και την Κουμουνδούρου, για απορρόφηση και διάλυση της εκλογικής βάσης του ΠΑΣΟΚ από τους ψευδοαριστερο-ακροδεξιούς ολετήρες του κυβερνο-ΣΥΡΙΖΑ

Πραγματικά απύθμενο το θράσος και μάλιστα από την κορυφή μέχρι τα νύχια του κυβερνώντος κόμματος! Μετά τη διάτρητη-πολυσυλλεκτική κυβερνητική κουρελού με όλες τις τάσεις του κοινωνικοπολιτικού περιθωρίου και ελάχιστες εξαιρέσεις υπεύθυνων στελεχών και μετά τις δημοσκοπικές καθιζήσεις, αλλά και τις παλλαϊκές αποδοκιμασίες, ο Αλέξιος ο Μικρός, τώρα άρχισε να πολιορκεί για την πολιτική του σωτηρία, το χώρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ!

Αυτόν ακριβώς το χώρο, που η ηγεσία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και των Παναλέξηδων, τον είχε εντάξει με έκδηλη αγένεια και χυδαιότητα, αλλά και βρισιές του υποκόσμου, στη «40χρονη μεταπολιτευτική διαπλοκή»!

Αυτόν λοιπόν το χώρο, που προώθησε σε διοικητικά πόστα την εκτοπισμένη Αριστερά όλων των κοινοβουλευτικών και εξωκοινοβουλευτικών τάσεων, από το 25χρονο αστυνομικό κράτος του παρακρατικού ΙΔΕΑ.

Και για όσους προσποιούνται, από κουτοπονηριά, ότι δεν καταλαβαίνουν το μέγεθος αυτής της αχαριστίας των ευεργετηθέντων θυμίζω, ότι τουλάχιστον σε 10 πληθυσμιακά μεγάλους δήμους της χώρας, όπου οι ψηφοφόροι του ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ δεν ξεπερνούσαν το 3%, εκεί ακριβώς η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ θυσίαζε τους δικούς της υποψηφίους για χάρη των υποψηφίων μιας ψευδοαριστεράς.

Μιας ψευδοριζοσπαστικής παρέας, με έντονο τον αλητο-ελιτίστικο τουπέ («Εμείς είμαστε και σας κάνουμε μεγάλη χάρη που τιμούμε τα ψηφοδέλτιά σας»). Ενός συνονθυλεύματος, όπου τα σοβαρά πρόσωπα ήταν η παραγκωνισμένη μειοψηφία της μειοψηφίας.

Ακριβώς αυτή η ψυχική και ηθική γαλαντομία του ΠΑΣΟΚ, που ποικιλοτρόπως ετίμησε τους αγώνες μιας πάλαι ποτέ αμιγώς πατριωτικής-προοδευτικής Αριστεράς, που την έχει εξευτελίσει η σημερινή γιαλαντζί Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ, το αδιαμφισβήτητο αυτό «ηθικό πλεονέκτημα» του κεντροσοσιαλιστικού ελληνικού χώρου με εκφραστές την προδικτατορική Ένωση Κέντρου και την ΕΔΑ και το μεταδικτατορικό ΠΑΣΟΚ, αυτήν ακριβώς την παράταξη που χυδαία την εξύβρισαν-μαζί με τις άλλες δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας μας οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ- την προσεγγίζουν, ως ικέτες τώρα, οι υβριστές και συκοφάντες του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Η πρώτη πολιορκία

Στην πρώτη διετία της κυβερνητικής ασωτίας του ΣΥΡΙΖΑ έγιναν οι πρώτες κρούσεις, από το Μαξίμου και την Κουμουνδούρου, για απορρόφηση και διάλυση της εκλογικής βάσης του ΠΑΣΟΚ από τους ψευδοαριστερο-ακροδεξιούς ολετήρες του κυβερνο-ΣΥΡΙΖΑ.

Από περίσσευμα καρδιάς κάποιοι απονήρευτοι στο χώρο του ΠΑΣΟΚ, όχι μόνον δεν απέπεμψαν κλωτσηδόν αυτούς τους «προξενητάδες», αλλά σιγομουρμούρισαν λόγια για ένα ολέθριο και θνησιγενές φλερτ. Η ανόητη αυτή κίνηση απογοήτευσε τους πιο ώριμους, σε ηλικία και πολιτικό ήθος και συγκρότηση οπαδούς του ΠΑΣΟΚ. Τότε εκδηλώθηκαν έντονες και δικαιολογημένες αποδοκιμασίες αλλά και επεμβάσεις συνετισμού στους «πρωτάρηδες», στις κατά το πλείστον με μειωμένη ιστορική μνήμη και συνείδηση μικρότερες ηλικίες.

Νέες δυνάμεις

Οι επεμβάσεις αυτές που δεν έχουν τον χαρακτήρα μικρόψυχης πάλης των γενεών, όλη λοιπόν αυτή η κίνηση ενημερωτικού συνετισμού, είχε άμεσα και θετικά αποτελέσματα, με πρώτο και καλύτερο επακόλουθο την ανάδειξη υποδειγματικών νέων σε ηλικία κομματικών και επικοινωνιακών εκπροσώπων, που κυριολεκτικά και «με το γάντι» κολλάνε σήμερα στον τοίχο όλους τους ασύδοτους κεκράκτες του ΣΥΡΙΖΑ σε όλα τα ραδιοτηλεοπτικά πολιτικά πάνελ, αλλά και σε όλες τις ανοιχτές πολιτικές αντιπαραθέσεις.

Παρ’ όλα αυτά, τα υπόγεια του Μαξίμου και της Κουμουνδούρου συνεχίζουν την αυτοδιαπόμπευσή τους με ατελεύτητες απόπειρες ποινικοποίησης της πολιτικής πορείας της αντιπολίτευσης του μείζονος δημοκρατικού τόξου και κορυφαίων εκπροσώπων του ανεξάρτητου κρατικού τραπεζικού συστήματος. Έτσι καθημερινά πετυχαίνουν και επαυξάνουν το αντίθετο με:

–        Πανηγυρικές αυτοδιαψεύσεις (π.χ. αήθης επίθεση κατά του Γιάννη Στουρνάρα)

–        Με νέες αυστηρές επιτηρήσεις από τους πιστωτές μας

–        Με εσωκομματικά μέτωπα κατά του Αλ. Τσίπρα και αποδοκιμασίες του ιδίου, τόσο από το σοσιαλιστικό όσο και από το αριστερό μέτωπο του Ευρωκοινοβουλίου

–        Με την ιστορικής σημασίας απόρριψη από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών του Βόλου και ύστερα από εισήγηση του εισαγγελέα των τοπικών φυλακών, της αίτησης του αρχιδολοφόνου της 17 Νοέμβρη Κουφοντίνα, για άδεια εξόδου από τις φυλακές.

Έτσι μπαίνει τελεία και παύλα στη δια νόμου χαριστική συμπεριφορά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ προς τον έντεκα φορές καταδικασμένο σε ισόβια κακοποιό.

Θερμοκήπια τρομοκρατών

Η απόφαση αυτή ήδη αποτελεί νομολογιακό δεδικασμένο για απόρριψη και άλλων παρόμοιων … διευκολύνσεων προς τον τρομοκρατικό υπόκοσμο.

Μάλιστα σε παλαιότερο άρθρο μου είχα επισημάνει ότι το επόμενο βήμα… εξαγνισμού του προκλητικού και αμετανόητου Κουφοντίνα, (που δεν αποκλείεται να καθοδηγεί ακόμη και πίσω από τα σίδερα της φυλακής, τρομοκρατικές οργανώσεις), θα ήταν να τεθεί επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ!\

Πάντως, η χαριστική βολή κατά της αναίσχυντης πρωτοβουλίας του κυρίου Τσίπρα για άλωση και διάλυση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ήταν η κοινή δήλωση του Γ.Α. Παπανδρέου και Κώστα Λαλιώτη, ότι στην απόπειρά του αυτή, ο Αλέξιος ο Μικρός θα εύρει απέναντί του και τα δύο αυτά πρόσωπα της ιστορικής ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ.

Και όχι μόνον αυτό, αλλά μόνον με παρόμοιες συσπειρωτικές πρωτοβουλίες ο κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του. Και μόνον έτσι θα καυτηριαστεί το απόστημα της ανάδειξης της λεηλασίας των δημοκρατικών θεσμών στο πιο χυδαίο πολιτικό πλιάτσικο!

Υ.Γ.:  Ανάξια λόγου τα ανεμομαζώματα και τα διαβολοσκορπίσματα του ανοίγματος των θλιβερών λιποτακτών και νεο-γενίτσαρων του ΠΑΣΟΚ «προς τις δυνάμεις της Κεντροαριστεράς». Αυτή η ταλαίπωρη δεκάδα, που διεκδικεί Όσκαρ ανοησίας και επιπολαιότητας, θα προβάλλει διαρκώς το έργο της σε απελπιστικά άδειες αίθουσες ή και το χειρότερο, σε φερτά ιερατεία που θα ευλογούν τα γένια τους…

Sports in

Η πτώση της Ποδοσφαιρικής Ρώμης

Η Γιουνάιτεντ είναι ένας ποδοσφαιρικός οργανισμός σε αποσύνθεση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024