Νοσοκομείο θυμίζει πλέον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς εννέα παίκτες του συλλόγου έχουν τεθεί νοκ άουτ με τραυματισμό.
Ο πονοκέφαλος είναι βαρύς για τον τεχνικό των «κόκκινων διαβόλων», Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος έχει τα χέρια του δεμένα ενόψει της αναμέτρησης με την Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαρστ Παρκ».
Στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στη Λίβερπουλ, ο Νορβηγός πραγματοποίησε τρεις αναγκαστικές αλλαγές πριν το ημίχρονο, ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στο Κάρινγκτον.
Πλέον, ο 46χρονος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Λίνγκαρντ, Μαρσιάλ, Ράσφορντ, Βαλένσια, Νταρμιάν, Τζόουνς, Μάτιτς, Ερέρα και Μάτα, ενώ αν προστεθεί και ο πιτσιρικάς Γκρίνγουντ, τότε ο αριθμός γίνεται… διψήφιος.
Η ώρα των ντέρμπι στη Euroleague πλησιάζει και ο Ολυμπιακός είναι αυτός που ξεκινά από… pole position, λόγω εικόνας, θέσης και… παράδοσης – Οι πιθανότητες για ιστορικά play-off και τι δείχνει το παρελθόν των μεγάλων αγώνων.