Συλλυπητήρια Παυλόπουλου για την αιφνίδια απώλεια του άνδρα της Προεδρικής Φρουράς
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον πατέρα του αιφνιδίως θανόντος άνδρα της Προεδρικής Φρουράς και του εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον πατέρα του αιφνιδίως θανόντος άνδρα της Προεδρικής Φρουράς και του εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια.
Επισημαίνεται ότι χθες το βράδυ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρισκόταν στο γραφείο του και είχε συνεχή ενημέρωση, από την εκδήλωση του τραγικού συμβάντος έως την κατάληξή του.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας