Τη στυγνή αλήθεια για την εικόνα του Ολυμπιακού στην επιθεση είπε ο Αξελ Τουπάν στην κάμερα της «Nova» μετά την ήττα στην Κωνσταντινούπολη από την Εφές (75-65).
Αρχικά ο Γάλλος φόργουρντ ανέφερε: «Κάναμε πολλά λάθη και αυτό μας κόστισε. Δεν μείναμε από ενέργεια, αλλά δώσαμε εύκολα καλάθια» για να προσθέσει για τις ήττες της ομάδας του πως: «Πρέπει να παίξουμε καλά και να κάνουμε από εδώ και πέρα τις νίκες που θέλουμε. Αν νικήσουμε σε ένα ματς, όλα θα πάνε καλύτερα».
Σε ερώτηση για την κάκιστη επιθετική παρουσία των Ερυθρόλευκων δήλωσε «Παίζουμε άσχημα επιθετικά. Δεν παίρνουμε καλά σουτ. Όταν σκέφτεσαι πολύ, τότε δεν παίζεις καλά. Κάνουμε λάθη» για να κλείσει αναφορικά με το ρόλο του και τον χρόνο του πως: «Δεν ξέρω τι συμβαίνει, προσπαθώ να μην το σκέφτομαι πολύ. Στο παρκέ θέλω να δίνω ενέργεια. Προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα μου. Όταν δεν παίζεις πολύ, είναι δύσκολο».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Υπάρχουν στιγμές που μονό η εικόνα από μόνη της μπορεί να περιγράψει ένα τραγικό συμβάν. Τα βίντεο για την τραγωδία της 8ης Φεβρουαρίου του 1981 είναι συγκλονιστικά.
Συμπληρώθηκαν 45 ολόκληρα χρόνια από την θλιβερή 8η Φεβρουαρίου του 1981, όταν σημειώθηκε η ανείπωτη τραγωδία της Θύρας 7 και η οποία στοίχισε τη ζωή σε 21 ανθρώπους.