Ατλέτικο Μαδρίτης: Επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς ο Ντιέγκο Κόστα
Ο Ντιέγκο Κόστα έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα προπόνησης της Ατλέτικο μετά από περίπου δύο μήνες απουσίας
Περίπου δύο μήνες μετά τη χειρουργική επέμβαση στο αριστερό πόδι, στην οποία κατέφυγε προκειμένου να απαλλαγεί οριστικά από τους χρόνιους πόνους που τον ταλαιπωρούσαν, ο Ντιέγκο Κόστα συμμετείχε για πρώτη φορά σήμερα (12/2) στο κανονικό προπονητικό πρόγραμμα της Ατλέτικο Μαδρίτης.
Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα ο ισπανικός σύλλογος, ο 30χρονος επιθετικός γυμνάστηκε μαζί με τους συμπαίκτες του και πλέον… τρέχει να προλάβει, ώστε να είναι έτοιμος για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Champions League με τη Γιουβέντους, που θα γίνει στις 20/2.
Στο κανονικό πρόγραμμα των ροχιμπλάνκος επέστρεψε και ο Μαυροβούνιος αμυντικός Στέφαν Σάβιτς, που έμεινε περίπου ένα μήνα εκτός αγωνιστικών χώρων λόγω θλάσης στον αριστερό μηρό.
🔛 ¡Comenzamos a preparar el #RayoAtleti! 🔴⚪️🔴
Las mejores imágenes de la sesión 👉 https://t.co/b2LXX8jGwu#AúpaAtleti pic.twitter.com/MoEy0X4Fde— Atlético de Madrid (@Atleti) February 12, 2019
- Επίσημο: Δανεικός στο Μαρούσι από τον Παναθηναϊκό ο Κουζέλογλου
- «Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση στη Γιουβέντους για τον Κόστιτς»
- Ευρωλίγκα: Οι διαιτητές του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
- Παρελθόν και επίσημα από την Τσέλσι ο Μαρέσκα
- Βεζένκοφ: «Είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι της Ευρώπης»
- Ελαφρώς… υπερβολικός: Ο Οσιμέν έκανε στον εαυτό του δώρο γενεθλίων… ένα κιλό διαμάντια (pics)
- Μπαρτζώκας ενόψει Παναθηναϊκού: «Αν εκτελέσουμε σωστά το πλάνο μας, έχουμε σοβαρή τύχη να νικήσουμε»
- Προχωράει για την απόκτηση του Βάργκα η ΑΕΚ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 01.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/benjamin-davies-Xhj88MexoG4-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442