Πολυτιμότερος παίκτης των δυο τελευταίων αναμετρήσεων του Άρη αναδείχτηκε ο Ματέο Γκαρσία, καθώς πέτυχε γκολ τόσο κόντρα στην Ξάνθη όσο και στον ΠΑΣ Γιάννινα και χάρισε τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδας του, που πλέον βρίσκεται εντός του στόχου της 5άδας.
Η ΠΑΕ Άρης ετοίμασε γραφικό με τα φετινά στατιστικά του Αργεντίνου εξτρέμ που σημείωσε σε πρωτάθλημα και κύπελλο (8 γκολ, 2 ασίστ, 2 κερδισμένα πέναλτι), και το μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη φράση «Mateo Garcia on fire».
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-1 τον Αστέρα και μετά τις απώλειες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, ελπίζει ξανά σε καλύτερη κατάταξη στα Play Offs. Σκόραραν με πέναλτι οι Ζαρουρί και Τεττέη, αυτογκόλ ο Ίνγκασον.
Ο Ολυμπιακός είχε 35 τελικές και μια ντουζίνα κλασικές ευκαιρίες, όμως η μπάλα δεν έμπαινε με τίποτα μέσα, με την ΑΕΛ να παίρνει τον βαθμό στο Καραϊσκάκη (0-0).
Ο Παναιτωλικός είχε την κατοχή της μπάλας, όμως δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Με τον βαθμό ο Πανσερραϊκός ανέβηκε στη 13η θέση και ισοβαθμεί με τον Αστέρα. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 31’.