Η Βασίλισσα έδειξε τις προθέσεις της από νωρίς στο ματς με την Εσπανιόλ και έφτασε τελικώς στο ευρύ 4-2 που την ανεβάζει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα πάνω από τη Σεβίλλη. Για πρώτη φορά φέτος οι Μαδριλένοι σκοράρουν τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο ενός αγώνα πρωταθλήματος. Μπενζεμά από τα… παλία(δις), Ράμος και Μπέιλ της έδωσαν ένα σημαντικό «τρίποντο» κόντρα σε έναν αντίπαλο που καίγεται για βαθμούς.
Η ομάδα του Σολάρι βρέθηκε σε πολύ καλό φεγγάρι, είχε τον έλεγχο του αγώνα καθόλη σχεδόν τη διάρκεια του ματς και με κορυφαίο τον Γάλλο στράικερ έφτασε στις τρεις συνεχόμενες νίκες στην La Liga και παρέμεινε στην τρίτη θέση (αλλά στο -10 από την κορυφή).
Μόλις πέντε λεπτά μετά την σέντρα ο Μπενζεμά εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Μόντριτς και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Στο 15′ ο αρχηγός έκανε ξανά του… κεφαλιού του (50 τέρματα με κεφαλιά) και διπλασίασε το προβάδισμα της Βασίλισσας (2-0).
Ο Μπαπτιστάο μείωσε προσωρινά για την Εσπανιόλ στο 25’ (1-2), όμως ο Μπενζεμά στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου έκανε το 1-3. Στην επανάληψη, οι Μαδριλένοι δεν κατέβασαν ταχύτητα. Ο Μπενζεμά έψαξε το χατ – τρικ χωρίς να το πετύχει όμως, αλλά ο Μπέιλ ήταν εκεί για να προσθέσει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, γράφοντας το 1-4 (66’).
Η αποβολή του Βαράν στο 71’ έφερε το 2-4 των γηπεδούχων με τον Ροζάλες, χωρίς όμως να αλλάζει κάτι δραματικά μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: Εσπανιόλ (Ρούμπι): Ντιέγο Λόπεθ, Χάβι Λόπεθ, Γιουίς, Ερμόσο, Ντιντάκ (64′ Ροσάλες), Ρόκα, Νταρντέρ (75′ Μελέντο), Αλεξ Λόπεθ Σέρχιο Γκαρθία, Μπαπτιστάο (71′ Πιάτι), Ιγλέσιας
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Η άνοδος του Βέλγου Ερικ Λάμπρεχτς, ο οποίος σφυρίζει Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, σε ηλικία 41 ετών στην ελίτ κατηγορία καταρρίπτει το αφήγημα ότι δεν υπήρχε Έλληνας διεθνής για να ανέβει
LIVE: Αστέρας Τρίπολης – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης – Βόλος για την 20η αγωνιστική της Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports 2HD.
Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό, ο οποίος προηγήθηκε στο ημίχρονο της Ιωνίας με 17 πόντους, για να φτάσει σε άνετη νίκη νίκη με 34 πόντους διαφορά.